המבורגר טופו

המבורגר טופו מפוצץ בטעמים שמכינים בקלי קלות

"המבורגר" מפתיע וקל להכנה. גם מי שלא אוהב טופו יתחיל לאהוב אותו אחרי שיטעם מהמנה

פורסם: 16.08.21, 09:07

המרכיבים

(‭6-5‬ יחידות)
  • 300 גרם טופו מוצק
  • שמן לטיגון
למשרה
  • 4 כפות רוטב ברביקיו או טריאקי
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף שמן צמחי, למשל קנולה
  • 2 שיני שום, קלופות וכתושות
  • מלח, פלפל שחור

ההכנה

‭.1‬ פורסים את הטופו ל־‭6-5‬ פרוסות בעובי ‭ 1 1/2-1‬ס"מ ומניחים על מגבת. מכסים במגבת נוספת ומניחים עליהן מחבת כבדה או קופסאות שימורים למשך דקות אחדות, כדי להיפטר מעודפי נוזלים.
‭.2‬ המשרה: מערבבים את כל מרכיביה. יוצקים לתבנית שטוחה ומניחים בתוכה את פרוסות הטופו, כך שיצופו בנוזל. משהים חצי שעה לפחות (ועד יום במקרר).
‭.3‬ מחממים מחבת פסים עם מעט שמן ומטגנים את פרוסות הטופו ‭ 4-3‬דקות מכל צד, עד הזהבה.
‭.4‬ מגישים בלחמנייה עם תוספות לפי הטעם.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.