נייס קרים שוקולד

תשוקה מתוקה: שני מתכונים לוהטים ומעוררי חשק לוולנטיין דיי

מתלבטים מה להכין לעצמכם ולמי שאתם אוהבים בוולנטיין דיי? כדאי שתכניסו רכיבים סודיים ומעוררי תשוקה לקינוח. אז כנסו למטבח ותכינו "נייס קרים" שוקולד-בננה ופרלינים משוקולד מריר ומאצ'ה שיפתחו לכם את התיאבון המיני

עודכן:

נייס קרים שוקולד

מתכון: אודי סהר
הרכיב הסודי ומעורר החשק במנה הזו הוא הבננות. תכולת האשלגן הגבוהה בבננה מסייעת בייצור טסטוסטרון, חומצת האמינו טריפטופן שבה תורמת לשיפור מצב הרוח, והאנזים ברומלין מסייע בשיפור זרימת הדם ובהגברת החשק המיני.
ערכים תזונתיים למנה: 297 קלוריות | 77.5 גרם פחמימות | 5 גרם חלבון | 2 גרם שומן | 4 מנות
החומרים:
8 תמרים מזן מג'הול
8 בננות קפואות (רצוי חתוכות מראש לפרוסות עבות)
8 כפיות אבקת קקאו נא (raw)
קורט מלח הימלאיה
אופן ההכנה:
1. טוחנים במעבד מזון את התמרים עם כף מים. מוסיפים את הבננות וטוחנים בכמה בפולסים עד לקבלת הסמיכות הרצויה. מוסיפים את הקקאו והמלח וטוחנים שוב.
2. מגישים מיד עם פירות שאוהבים.

2 צפייה בגלריה
קקאו ולמיטה. פרלינים משוקולד מריר, מאצ'ה וקשיו
קקאו ולמיטה. פרלינים משוקולד מריר, מאצ'ה וקשיו
קקאו ולמיטה. פרלינים משוקולד מריר, מאצ'ה וקשיו
(צילום: יוסי סליס)

פרלינים משוקולד מריר, מאצ'ה וקשיו

מתכון: מירי הבר
הרכיב הסודי ומעורר התשוקה במנה הזו הוא הקקאו. הקקאו מכיל אמפטמין טבעי המעורר תחושות של התרגשות ורווחה במערכת העצבים ומיוצר על ידי הגוף באופן טבעי כשאנו מאוהבים. הוא מכיל גם אנאנדמיד, חומר שמגביר את רמות הסרוטונין - הורמון שמשפיע לטובה על מצב הרוח. כדי ליהנות מכל התועלות האלה כדאי לצרוך קקאו נא.
ערכים תזונתיים למנה: 92 קלוריות | 7 גרם פחמימות | 1 גרם חלבון | 7 גרם שומן | 24 יחידות
החומרים:
1 כוס שיבולת שועל דקה
1 כפית אבקת מאצ'ה (להשיג בחנויות הטבע)
1 כפית דבש
1/2 כוס קשיו
1 כפית חמאת בוטנים
4 כפות שמן קוקוס
200 גרם שוקולד מריר איכותי
אופן ההכנה:
1. מכניסים לבלנדר (או למעבד מזון) את שיבולת השועל, אבקת המאצ'ה, הדבש, הקשיו, חמאת הבוטנים ו־1 כף שמן קוקוס (את יתרת שמן הקוקוס שומרים בצד) וטוחנים דקה.
2. ממיסים בבן מארי (סיר מעל סיר עם מים רותחים) את השוקולד המריר עם 3 כפות שמן הקוקוס שנותרו עד להמסה.
3. מוסיפים את תערובת שיבולת השועל לשוקולד המומס ומערבבים.
4. יוצקים את התערובת לתבניות סיליקון של פרלינים ומקפיאים שעה לפחות. שומרים בקירור.
פורסם לראשונה: 09:01, 13.02.24
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button