המרכיבים (6-4 מנות)
- 1 קופסה (400 מ"ל) קרם קוקוס
- 1/2 2 כוסות (600 מ"ל) מים
- 6-4 כפות סוכר
- 2 כפות סולת
- 1 כף שורש ג'ינג'ר, מגורר דק
- 1 מקל קינמון
- 3 גרעיני הל
- 6 כפות (60 גרם) קורנפלור + 1/4 כוס מים
- אפשרויות להגשה: פתיתי קוקוס, אגוזים, סירופ מייפל וכדומה
ההכנה
1. שמים בסיר בינוני את קרם הקוקוס והמים. מוסיפים את הסוכר, הסולת והתבלינים ומחממים עד לסף רתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 10 דקות.
2. בינתיים מערבבים בכלי נפרד את הקורנפלור ורבע כוס המים, עד שמתקבלת תמיסה אחידה.
3. בתום הבישול מוציאים את התבלינים מהסיר בעזרת כף מחוררת. מוסיפים לסיר את תמיסת הקורנפלור וממשיכים לחמם, תוך ערבוב מתמיד במטרפה, עד שהקרם מסמיך. מסירים מהכיריים. טועמים, ואם צריך, מוסיפים סוכר.
4. מחלקים לקערות ומגישים מיד או כשהפודינג פושר. אם רוצים, מפזרים תוספות לפי הטעם.
- איך שומרים? עד יומיים, במקרר. מחממים בעדינות במיקרוגל או על סיר אדים.