כרובית שלמה עם הפתעות

מבחוץ: עטיפה של חרדל, גבינה ותבלינים. ומבפנים? גבינות, אגוזים ופירות יבשים. כך הפכה הכרובית לתגלית מתכון של איריס אברמוביץ'
5 צפייה בגלריה
כרובית עטופה בחרדל ומלאה בהפתעות
כרובית עטופה בחרדל ומלאה בהפתעות
כרובית עטופה בחרדל ומלאה בהפתעות
(צילום: דן פרץ, סגנון: עמית פרבר)

כרובית עטופה בבצל מטוגן

צלייה ארוכה בתנור מבטיחה שתקבלו כרובית נימוחה, סופגה בטעמים ובמרקמים של הבצל המתובל. מתכון של עמית דונסקוי
5 צפייה בגלריה
כרובית עטופה בבצל מטוגן
כרובית עטופה בבצל מטוגן
כרובית עטופה בבצל מטוגן
(צילום: שרית גופן, סגנון: עמית דונסקוי)

כרובית בציפוי פירורי לחם

קראנצ'ית מבחוץ, רכה מבפנים, וטעימה מכל כיוון. מתכון שכולם יאהבו
5 צפייה בגלריה
כרובית עטופה בפירורי לחם
כרובית עטופה בפירורי לחם
כרובית עטופה בפירורי לחם
(צילום: דניאל לילה, סגנון: פסי ברניצקי)

כרובית בכיסוי יוגורט מתובל

מערבבים בקערה יוגורט עם עוד תבלינים וטעמים טובים, מורחים היטב על הכרובית ושולחים באהבה לאפייה
5 צפייה בגלריה
כרובית עטופה ביוגורט
כרובית עטופה ביוגורט
כרובית עטופה ביוגורט
(צילום: כפיר חרבי, סגנון: עמית דונסקוי)