עוגיות שוקולד צ'יפס
כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
בינונית
כמות מצרכים
18
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
או:
לעוגיות:
100
גרם
חמאה בטמפרטורת חדר
50
גרם (1/4 כוס)
סוכר
50
גרם (1/4 כוס)
סוכר חום בהיר
1
יחידה
ביצה L
175
גרם (1/4 1 כוסות)
קמח
קורט מלח
1
כוס
שוקולד צ'יפס
שמן לטיגון עמוק
לציפוי:
2
כוסות
תערובת לציפוי נאגטס
2
כוסות (480 מ"ל)
מים
1
כוס
קמח תופח
1
כף
סוכר
1/2
כפית
מלח
1
כוס
חלב
1
כף
שמן
1
כפית
תמצית וניל
להגשה:
1
חפיסה
שוקולד מומס
אבקת סוכר
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מכינים את העוגיות - שמים את החמאה, שני סוגי הסוכר, הביצה, הקמח והקמח בקערת מיקסר עם עם וו גיטרה ומערבלים עד לקבלת בצק רך וגמיש. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד לפיזור אחיד.
  2. מגלגלים חתיכות בצק בין הידיים לכדורים בגודל אגוז ומניחים אותם בתבנית שרופדה מראש בנייר אפייה. מצננים שעה במקרר, עד להתייצבות.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר, עד שהוא חם דיו (180 מעלות).
  4. מכינים את הציפוי - מערבבים את התערובת לציפוי נאגטס עם המים עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה. או: מערבבים בקערות נפרדות את החומרים היבשים ואת החומרים הרטובים, ומאחדים ביניהם, עד לקבלת בלילה אחידה.
  5. טובלים את הכדורים בציפוי ומעבירים בזהירות לשמן. מטגנים כמה דקות עד להשחמה יפה ומוציאים בעזרת כף לנייר סופג. מצננים ומגישים.