סלט קינואה פסטה סלק פלאפל סלק סלק אפוי  - דניאלה נויפלד
כשר
טבעוני
זמן הכנה
5 דקות
זמן כולל
25 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
11
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
כוס
גרגרי חומוס
מושרה לפחות ל-8 שעות, שטוף ומסונן היטב
1
סלק בינוני, מגורר ומסונן היטב מנוזלים
200-250 גרם
2
שיני שום
1
פרוסת לחם מושרית במים
ואז סחוטה היטב
1/2
כוס
פטרוזיליה, קצוצה
או כוסברה
1/2
בצל
2
כפות
מיץ לימון
1
כפית
כמון
1
כפית
סודה לשתייה
1
כפית
מלח
1/2
כפית
פלפל שחור
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה או במשטח סיליקון.
  2. במעבד מזון מניחים את כל חומרי הפלאפל ומעבדים עד לקבלת עיסה אחידה.
  3. בעזרת הידיים, יוצרים כדורי פלאפל בקוטר של כשלושה ס"מ ומניחים על גבי התבנית.
  4. אופים כ-20 דקות, עד שכדורי הפלאפל מוכנים. מגישים מיד.
דניאלה נויפלד היא בעלת הבלוג הצמחוני "העדשים השמחות"