עוגת קלמנטינות
כשר
צמחוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
60 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
8
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
ביצים גודל L
1
כוס
שמן קנולה
1
כוס
מיץ סחוט מקלמנטינות טריות
1/2
כוס
סוכר חום
1/2
כוס
סוכר לבן
1
כפית
תמצית וניל
1
כף
סירופ מייפל טבעי
1/3 2
כוסות
קמח תופח
1
שקית
אבקת סוכר (לקישוט)
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים קלות את התבניות.
  2. שמים את כל המרכיבים, למעט הקמח ואבקת הסוכר בקערת המיקסר עם בלון הקצפה ומערבבים כמה דקות עד לקבלת בלילה אחידה.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה ללא גושים.
  4. מחלקים את הבלילה בין שתי התבניות ואופים במשך 40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. מעלים את הטמפרטורה ל- 180 ואופים 5 דקות נוספות עד להזהבה יפה. מוציאים, מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.