אין כמו הרגע הזה ביום שבו נחים ממירוץ החיים, שותים קפה ונהנים מהרגע המושלם עד הסוף. המתכון הבא הולך לשדרג לכם את הרגע הזה. מדובר בכוס הקפה החלומית לכל חובב קפה- שמשלבת בתוכה עוגיות, קפה נמס איכותי וכל מה שנשאר הוא ליהנות מהרגע המושלם שלכם עם קפה קראמבל עוגיות מפנק. אז הנה מתכון פשוט וטעים שכל אחד יכול להכין בבית ולשדרג את הרגע המיוחד שלו, ולא פחות חשוב- שמצטלם פשוט מושלם.

Nescafé אייס קראמבל עוגיות

מרכיבים להכנת כוס אחת:
2 כפיות של נסקפה טייסטרס צ'ויס אוריג'ינל
250 מ"ל חלב קר
3 כפיות סירופ שוקולד (או 1 כפית קקאו + 2 כפות אבקת סוכר)
7-8 קוביות קרח
3 עוגיות שוקולד-צ'יפס (2 למשקה, 1 להגשה)
ציוד
כפית
כף
בלנדר
כוס הגשה
אופן הכנה:
שלב ראשון-
שמים בבלנדר קפה נמס, חלב, קוביות קרח ושתי עוגיות.
מעבדים עד שמקבלים מרקם אחיד ומוקצף בשכבה העליונה ולאחר מכן יוצקים לכוס.
שלב שני-
מזלפים את סירופ השוקולד (השוקולד המומס)
שלב שלישי-
מפוררים את העוגייה השלישית בידיים (או מכניסים לשקית וחובטים במערוך).
בוזקים את פירורי העוגיות על המשקה ומגישים.
הקפה הכי מסוקר בשנה החולפת היה קפה דלגונה, קפה קוריאני קר ומוקצף שהגיע אלינו מקוריאה. המקור שלו הוא בבית קפה במקאו, אבל מי שהפך אותו לפופולרי הוא השחקן הקוריאני ג'ונג איל וו, שטעם את הקפה בתכנית אוכל קוריאנית. הטעם של הקפה המוקצף הזכיר לו ממתק קוריאני קלאסי, שנקרא דלגונה. Nescafé Taster's Choice יצרו את דלגונה שייק, קפה שיהיה לכם מאוד קשה להישאר אדישים אליו.

Nescafé דלגונה שייק

מרכיבים למנה אחת:
2 כפיות נסקפה טייסטרס צ'ויס בריסטה
2 כפיות סוכר
3 כפות מים רותחים
250 מ"ל חלב
1 כדור גלידת וניל
1 כף שוקולד לבן מגורר
ציוד
כפית
כף
מקציף ידני
קערת מיקסר
כף לגלידה
צנצנת עם מכסה
כוס הגשה
אופן הכנה:
שלב ראשון-
שמים בקערת מיקסר את הקפה, הסוכר והמים הרותחים ומערבבים.
מקציפים (אפשר במוט הקצפה) כ-3 דקות עד שנוצר קצף סמיך.
שלב שני-
שמים בצנצנת עם מכסה מתברג חלב וגלידה, סוגרים את המכסה ומשקשקים היטב.
שלב שלישי-
מעבירים לכוס הגשה (אפשר להגיש בצנצנת).
מוסיפים את קצף הקפה על החלב-גלידה (לא מערבבים)
זורים שוקולד ומגישים עם כפית ארוכה לערבוב.
ועכשיו, לפתרון האולטימטיבי לימי הקיץ החמים והקשים, בדיוק לרגע הזה בו חייבים את המשהו המפנק והקר הזה שיידע להרים את המצב רוח וייתן את תחושת הפינוק המקסימלית. הנה מתכון פשוט וקל המורכב מקפה נמס איכותי בשילוב של קצפת, מייפל ואגוזים קצוצים ומהווה את הפתרון המושלם לרגע שלך בימי הקיץ.

Nescafé אייס קצפת

מרכיבים לכוס אחת:
למשקה:
2 כפיות של טייסטרס צוי'ס אוריג'ינל
2 כפיות סוכר
2 כפות מים רותחים
4-5 קוביות קרח
1/4 כוס שמנת מתוקה/ צמחית להקצפה
1 כוס (240 מ"ל) מים
להגשה: סירופ מייפל, אגוזים קצוצים
ציוד
כפית
כוס הגשה
שייקר
מיקסר
אופן הכנה:
שלב ראשון- מקציפים שמנת וסוכר לקצף יציב.
שלב שני-
מערבבים בכוס נוספת קפה ומים רותחים.
מוסיפים קוביות קרח, מכסים את הכוס בשייקר ומשקשקים.
שלב שלישי-
שופכים את הקפה שהכנו לכוס הגשה.
עורמים את הקצפת מעל המשקה.
מזלפים סירופ מייפל מעל לקצפת.
בוזקים אגוזים קצוצים ומגישים.
תהנו!
לסרטוני ההכנה המלאים ולפרטים נוספים: https://www.nescafe.com/il/he-il/a-moment-in-paris-with-nescafe
פורסם לראשונה: 11:54, 04.07.21