מוגש מטעם זיו מנור- קוקטיילים שמייצרים זכרונות
בואו ניכנס לעולם צבעוני ומרגש שבו כל קוקטייל הוא יצירת אמנות. עם זיו מנור אתם לא רק טועמים, אלא גם יוצרים, מתנסים, לומדים ומרגישים את החוויה שבכל משקה.
זה ערב של טעמים מפתיעים, צבעים מרהיבים, והמון רגעים שמחממים את הלב. חוויה שמחברת בין אנשים, משאירה חיוך ומזכרת מתוקה לכל החיים.
כיף לייצר זיכרונות וזמן איכות
מחפשים דרך מקורית להפוך את האירוע הבא שלכם לבלתי נשכח? עם סדנת הקוקטיילים של זיו מנור, מיקסולוג מוביל בעל ניסיון של שנים תגלו עולם של טעמים מפתיעים, עיצובים מרהיבים ואווירה מחשמלת, שתרים כל חגיגה לרמה הבאה.
הקסם שבמשקה – הרבה יותר מאלכוהול
קוקטיילים הם לא רק משקה, הם יצירת אמנות של ממש. שילוב הצבעים, הריחות והטעמים יוצר חוויה חושית מושלמת, כזו שמעוררת שיחה, שוברת את הקרח ומוסיפה לכל אירוע נופך יוקרתי ומיוחד.
סדנאות קוקטיילים מתאימות לכל אירוע - ימי הולדת, ערבי חברה, מסיבות רווקות או אירועים פרטיים: כל מפגש הופך למסיבה כשהאורחים שותפים פעילים בהכנת הקוקטיילים.
סדנה שמחברת בין אנשים
במהלך הסדנה, המשתתפים בוחרים מתכונים, מתנסים בשילובים מקוריים ומשתפים כל טעימה ורעיון. החוויה המשותפת ערבוב, קישוט וטעימה ראשונה, יוצרת רגעים בלתי נשכחים וחיבור אמיתי בין האנשים.
זו הזדמנות מושלמת לבלות זמן איכות עם חברים, בני משפחה או קולגות, וליצור זיכרונות שילוו אתכם הרבה אחרי שהכוס התרוקנה.

מתכונים שישדרגו כל אירוח

5 צפייה בגלריה
סדנת הקוקטיילים של זיו מנור
סדנת הקוקטיילים של זיו מנור
הדרך לשבור את הקרח: קוקטייל אוכמניות
(קרדיט: זיו מנור - סדנאות קוקטיילים שמייצרים זכרונות)
קוקטייל אוכמניות מדליק
קוקטייל שמשדרג את החוויה הקולינרית, משמח את העיניים והחך ושובר את הקרח בין האורחים. קוקטייל אוכמניות מדליק הוא חגיגה של צבע, רעננות וטעמי פרי אקזוטיים, שמביאים איתם תחושת חופש וקיץ לכל אירוע ביתי.
מה צריך?
כל אחד יכול - ההכנה מהירה ומרשימה: מזגו ישירה לכוס.
מרכיבים:
כוס גבוהה (היי-בול).
קוביות קרח לגובה של חצי מגובה הכוס.
60 מ"ל ליקר אוכמניות איכותי.
20 מ"ל סאוור (אפשר להכין לבד: מיץ לימון טרי וסירופ סוכר).
שוופס ראשן (או סודה איכותית קרה) להשלמה עד מלוא הגובה של הכוס.
לקישוט נענע טרייה.
אופן ההכנה:
ממלאים חצי מהכוס הגבוהה בקוביות קרח.
מוזגים 60 מ"ל ליקר אוכמניות.
מוסיפים 20 מ"ל סאוור .
סוגרים עם שוופס ראשן צונן עד למילוי מלוא תכולת הכוס.
מקשטים בנדיבות עם עלי נענע טריים ומניחים אותם בתוך הכוס לקבלת מראה מרהיב וקריצה רעננה.
טיפ בונוס:
להעצמת הארומה והטעמים, אפשר למעוך קלות את עלי הנענע לפני הכנסתם לכוס.
5 צפייה בגלריה
סדנת הקוקטיילים של זיו מנור
סדנת הקוקטיילים של זיו מנור
מדליק את החושים: קוקטייל אש
(קרדיט: זיו מנור - סדנאות קוקטיילים שמייצרים זכרונות)
קוקטייל אש מגניב
קוקטייל שמדליק את החושים ומרים את האווירה.
רכיבים:
מיץ תפוזים סחוט טרי.
נגיעה של גרנדין.
60 מ"ל ליקר אוכמניות.
אופן ההכנה:
מוזגים ומעל, מוסיפים שכבת שרף שנשפכת בזהירות ומודלקת מול האורחים. מתקבל אפקט של "וואו" וטעם ייחודי.
5 צפייה בגלריה
סדנת הקוקטיילים של זיו מנור
סדנת הקוקטיילים של זיו מנור
מרענן ומושלם לקיץ: קוקטייל טרופי מאוהב
(קרדיט: זיו מנור - סדנאות קוקטיילים שמייצרים זכרונות)
קוקטייל טרופי מאוהב
קוקטייל זה הוא חגיגה של טעמים פירותיים ורעננות טרופית, שמשלבת בין מתיקות עדינה, חמיצות רעננה ונגיעה ירוקה ארומטית של ריחן.
אופן ההכנה:
הצגה של קוקטייל! דרושים שייקר וקרח.
מרכיבים:
כוס נמוכה (לאו-בול).
60 מ"ל ליקר דובדבנים.
60 מ"ל ליקר ליצ'י.
20 מ"ל סאוור.
5-6 עלי ריחן טריים.
מיץ מנגו.
קרח.
אופן ההכנה:
מלאו חצי מהשייקר בקרח.
הוסיפו 60 מ"ל ליקר ליצ'י לטעם פירותי מרענן.
הוסיפו 60 מ"ל ליקר דובדבנים למתיקות אקזוטית עם ניחוח ייחודי.
שפכו פנימה 20 מ"ל סאוור לאיזון מתיקות ולחמיצות נעימה.
קרעו ידנית 6-5 עלי ריחן טריים והוסיפו לשייקר, הם יעניקו ארומה ירוקה ומרעננת.
שקשקו היטב את השייקר, עד שכמעט לא תשמעו את הקרח.
סננו את התערובת ומזגו לכוס נמוכה עד לחצי גובהה.
השלימו את תכולת הכוס עם מיץ מנגו קר לקבלת טעם עשיר ואקזוטי במיוחד.
טיפ בונוס:
אפשר להוסיף קוביות אננס קטנות. מתאים גם לגרסה ללא אלכוהול - החליפו את הליקרים בסירופ מלון וסירופ ליצ’י.
5 צפייה בגלריה
סדנת הקוקטיילים של זיו מנור
סדנת הקוקטיילים של זיו מנור
סדנת הקוקטיילים של זיו מנור
(קרדיט: זיו מנור - סדנאות קוקטיילים שמייצרים זכרונות)
סורבה תותים קפואים וקצפת
שילוב מושלם של תותים קפואים, ליקר פינה קולדה וקצפת אוורירית יקפיץ אתכם בטעימה אחת הישר אל חוף טרופי רחוק.
קינוח מהמם, קליל ומרענן, שמתאים גם למסיבות וגם לפינוקים של אחר הצוהריים.
מה צריך?
מכינים בבית באמצעות בלנדר.
מרכיבים:
500 גרם תותים קפואים.
180 מ"ל ליקר פינה קולדה.
קרח.
קצפת להגשה.
אופן ההכנה:
מלאו כחצי מהבלנדר בקוביות קרח שיעניקו לסורבה מרקם קפוא ואקסטרה של רעננות.
הוסיפו את התותים הקפואים, ככל שהתותים הם איכותיים וטעימים יותר, כך הסורבה יהיה עשיר בטעמיו.
מזגו פנימה 180 מ"ל ליקר פינה קולדה לניחוח של חופשה בקאריביים עם אננס, קוקוס וקריצה של אלכוהול.
הפעילו את הבלנדר בעוצמה גבוהה עד שכל המרכיבים מתאחדים למרקם משי, קרמי וסמיך ממש כמו ברד איכותי.
מוזגים בעדינות לכוסות יפות ומזלפים מעל קצפת בנדיבות.
טיפ בונוס:
אפשר להוסיף מעט מיץ ליים לסורבה לרעננות משופרת או לשדרג עם שברי ביסקוויטים וקוביות אננס מעל הקצפת.
הגישו מיד ותנו לאורחים להרגיש שהם שוהים בחופשה חלומית אי שם בחופים הזהובים.
5 צפייה בגלריה
סדנת הקוקטיילים של זיו מנור
סדנת הקוקטיילים של זיו מנור
כזה עוד לא ראיתם: קינוח שהוא גם קוקטייל - קוקטייל טירמיסו אלכוהולי
(קרדיט: זיו מנור - סדנאות קוקטיילים שמייצרים זכרונות)
טירמיסו איטלקי אלכוהולי
רעיון מפתיע לקינוח אישי ושיקי בכוס הוא קוקטייל טירמיסו שמצליח לשבור מוסכמות: קרמי, מקורי ומלא בשילוב טעמים מודרניים. הוא מחבר בין הקלאסיקה האיטלקית המוכרת לבין טוויסט ישראלי מתוק ומרענן, והתוצאה היא חוויה אלגנטית ומפתיעה בגביע אחד.
מה צריך?
בלנדר לערבול ומחבת להכנת גנאש שוקולד מריר.
מרכיבים:
60 מ"ל ליקר שוקולד איכותי.
20 מ"ל תמצית קפה.
250 גרם גלידת ריבת חלב איכותית.
קוביות קרח.
קוקוס קלוי.
גביעי גלידה אישיים.
200 מ"ל שמנת.
300 גרם פתיתי שוקולד מריר.
אופן ההכנה:
מלאו כחצי מהבלנדר בקוביות קרח אשר יעניקו מרקם של סמודי-ברד עשיר.
הוסיפו לבלנדר 60 מ"ל ליקר שוקולד לליטוף מתוק עמוק ועשיר.
הכניסו פנימה 20 מ"ל קפה נמס מגורען (מומלץ "טסטר צ'ויס").
הוסיפו 250 גרם גלידת ריבת חלב איכותית ותנו לגלידה להמיס את כל הלבבות.
הפעילו את הבלנדר עד שהתערובת הופכת להיות קרמית וסמיכה.
אופן ההכנה של הגאנש:
מחממים את השמנת ומוסיפים בהדרגה את פתיתי השוקולד, מערבבים עד לקבלת קרם שוקולדי סמיך ואחיד.
טובלים את הגביעי גלידה בגאנש שוקולד ולאחר מכן בקוקוס.
מוזגים את שייק הטירמיסו לגביעי הגלידה ומגישים מיד.
טיפ בונוס:
מוסיפים כפית ריבת חלב או מעט ליקר קפה מעל הקישוט.
הזמן שלכם לחגוג אחרת
אם אתם רוצים לשדרג את האירוע הבא שלכם, להפתיע את האורחים וליצור חוויה בלתי נשכחת – זה הזמן להזמין את סדנת הקוקטיילים של זיו מנור.
צרו קשר עוד היום ותנו לאורחים שלכם לחוות ערב של טעמים, צחוקים ואווירה מושלמת.
מוגש מטעם זיו מנור- קוקטיילים שמייצרים זכרונות
פורסם לראשונה: 10:22, 18.08.25