אילון לוי, לשעבר דובר ממשלת ישראל באנגלית, מולט ע"י מאבטחים במפגש עם סטודנטים שערך באוניברסיטת קלגרי שבקנדה, בשל ניסיון תקיפה של מפגינים. צפו בתיעוד:
פרו-פלסטינים קיצונים שהגיעו למקום, צעקו באמצעות מגפונים "אללהו אכבר". לוי הובל בבטחה ע"י מאבטחים למתחם מבודד ומשם לרכב שהמתין לו במקום. קטרין, סטודנטית קנדית נוצריה שנכחה במפגש עם לוי, אמרה ל-ynet: "זה היה מאוד מפחיד להיתקע בכיתה כאשר מפגינים צרחו קריאות נאצה בחוץ. זה גרם לי לתהות אם אני באמת בקנדה או שמא בגרמניה הנאצית".
דוד, סטודנט לתואר שני שהשתתף במפגש, סיפר: "זה כנראה היה הרגע הכי מפחיד בחיי, להיות בחדר עם קריאות של אללהו אכבר בחוץ. לכמה רגעים באמת חשבתי שתכף יפרצו את הדלת ויהרגו אותנו. חוויתי בריונות לא פעם כי אני יהודי, אבל אף פעם לא באמת פחדתי שיהרגו אותי, ועוד במדינה שלי, עד אתמול. לאחרונה התחלתי להבין שמדובר בתקופה הכי מסוכנת ליהודים בעולם מאז שנות ה-30, ומה שקרה אתמול רק חיזק אותי בדעתי".









