רשת ספורה העולמית מתייחסת לראשונה לעסקה המשותפת עם גלאם 42, במסגרתה לראשונה אי פעם נחתמה עסקה לייבוא רשמי של מוצרי ספורה לישראל, שיימכרו בארץ בשקית המפוספסת שתכלול לוגואים של ספורה קולקשן וגלאם 42.
לפי ספורה, "גלאם 42 תציע מבחר ממוצרי ספורה קולקשיין בחנויותיה. המותג ספורה קולקשיין חתם על הסכם מכירה זמני עם גלאם 42. מבחר של מוצרי ספורה קולקשיין מקוריים יהיה זמין בקרוב בחנויות נבחרות של גלאם 42. יחד עם זאת, ברצוננו להבהיר כי לרשת ספורה אין תוכניות לפתוח חנויות בישראל".
ספורה
ספורה
נקודות המכירה שייפתחו בארץ
כפי שפורסם, המותג יימכר בחנויות לחצי שנה בשלושה קניוני עזריאלי, במלחה, ת"א ואיילון ושניים נוספים בהמשך ובחמש חנויות גלאם 42.
לפי מקורבים לעסקה, מדובר בהסכם מתמשך שיכלול הזמנת סחורה רציפה. למותג הפרטי יש 800 ברקודים ולארץ יגיעו בשלב הראשון 150-120 ברקודים. ניתן להניח שהמותג יימכר בארץ לפחות שנה.
מגלאם 42 נמסר: "גלאם 42 שמחה לבשר באופן רשמי על ההסכם עם Sephora Collection, במסגרתו יגיע לישראל מבחר ממוצרי המותג. למען הסר ספק, כלל מוצרי Sephora Collection שיוצעו בגלאם 42 ובפופ אפים בקניוני עזריאלי הם מוצרים מקוריים, הנרכשים ישירות מ-Sephora Collection בצרפת ומגיעים לישראל במסגרת ההסכם שנחתם בין הצדדים. לא מדובר במוצרי עודפים, במוצרי אאוטלט או במלאי ממקורות חיצוניים. ההסכם מאפשר לגלאם 42 להציע בישראל מבחר ממוצרי Sephora Collection, כאשר מגוון המוצרים עשוי להתרחב בהמשך בהתאם להחלטתה ולשיקול דעתה של Sephora Collection. חשוב להבהיר כי גלאם 42 היא רשת ביוטי ישראלית עצמאית ואינה רשת Sephora, והפעילות אינה מהווה פתיחת חנויות Sephora בישראל".
עוד נמסר: "גלאם 42 מתמחה בייבוא ובקמעונאות של מותגי ביוטי ובישום בינלאומיים, ובהם FUGAZZI, Essential Parfums ו-BORNTOSTANDOUT. הרשת מפעילה חנויות בישראל לצד אתר סחר מקוון ופועלת להרחבת מגוון מותגי הביוטי הבינלאומיים הזמינים לצרכן הישראלי. הצטרפות Sephora Collection לפורטפוליו המותגים של גלאם 42 היא צעד נוסף בהתרחבות הרשת ובחיזוק מעמדה בשוק הביוטי בישראל".