בשיתוף בנק הפועלים
כמעט לכל עסק יש עונות שיא. אתרי תיירות משגשגים בחופשות ובמזג אוויר נעים, שיפוצניקים ומובילים עמוסים בחופשת הקיץ כשכולם עוברים דירה, ואת אוטמי הגגות מזמינים רגע לפני (או רגע אחרי) הגשם הראשון.
עבור 'מיץ מרק', עסק המציע מרקים חמים ותבשילים בריאים, עונת החורף היא תקופת השיא מבחינת ביקוש. מי לא רוצה מרק מחמם לארוחת צהריים במהלך יום העבודה?
זה הסיפור של 'מיץ מרק', שהבעלים שלו גויס למילואים כבר בתחילת המלחמה, וקורא כעת לעסקים ולחברות לפנק את העובדים במרקים חמים ומפנקים לכבוד החורף.
בקיצור, מי אני?
מיץ מרק הוקם בגבעתיים לפני 8 שנים והוא מציע מוצרי בריאות, שייקים, מרקים ותבשילים - כולם טבעוניים לחלוטין, ללא חומרים משמרים וללא אבקות.
6 צפייה בגלריה
ישראלים באים לפרגן ל"מיץ מרק" בגבעתיים.
ישראלים באים לפרגן ל"מיץ מרק" בגבעתיים.
ישראלים באים לפרגן ל"מיץ מרק" בגבעתיים.
(צילום: אלבום פרטי)
את העסק הקים שגב עוז, ולאחר מספר שנים, העביר את האחריות לאחיו הקטן, בן, שמנהל את העסק ומוביל אותו. ב-7.10, בן עוז גויס למילואים ביחידת אגוז "ומאז הוא במצב לחימה", מספר האח שגב עוז. "הייתי צריך לעזוב עסקים אחרים שאני מחזיק ולחזור לעסק כדי לתחזק אותו".
בכל הנוגע להזמנות של חברות וארגונים, כל אירועי נובמבר בוטלו. "בחברות רבות העובדים פשוט לא נמצאים במשרדים בימים אלו", אומר שגב.
6 צפייה בגלריה
בן עוז בימים של שגרה
בן עוז בימים של שגרה
בן עוז בימים של שגרה
(צילום: אלבום פרטי)
6 צפייה בגלריה
"מקום שרוצה לחמם את היום והלב לעובדים שלו עם מרק חם, יודע לפנות אלינו".
"מקום שרוצה לחמם את היום והלב לעובדים שלו עם מרק חם, יודע לפנות אלינו".
"מקום שרוצה לחמם את היום והלב לעובדים שלו עם מרק חם, יודע לפנות אלינו".
(צילום: אלבום פרטי)
איך אפשר לעזור לעסק?
בהתאם לאופי המנחם והמחמם של המוצרים, עונת השיא של העסק היא החורף. "בחודשי החורף אנחנו עושים משלוחים גדולים לחברות וגם 'Happy Hour' - אירוע שכולל תפריט מגוון ואיש צוות שמפנק את העובדים", אומר שגב. "אנחנו פופולאריים בחברות הייטק, מוסדות חינוך, חברות תקשורת, עיריות ועוד. כל מקום שרוצה לחמם את היום והלב לעובדים שלו עם מרק חם ואיכותי, יודע לפנות אלינו".
שגב קורא למנהלי ומנהלות HR של חברות וארגונים להזמין משלוחים או לארגן Happy Hour עם איש צוות של 'מיץ מרק' שימזוג לעובדים מרק חם, מהביל ומנחם. 'מיץ מרק' עושה משלוחים ואירועים בכל אזור המרכז והשפלה.
החורף בישראל קצר - נצלו את חלון ההזדמנויות לפינוק לעובדים ותמיכה בעסק מקומי. אנחנו רוצים להמשיך לעשות את מה שאנחנו אוהבים - לשמח אנשים עם תבשילים ומרקים בריאים וחמים".
6 צפייה בגלריה
ארוחה על טהרת הטבעונות
ארוחה על טהרת הטבעונות
ארוחה על טהרת הטבעונות
(צילום: אלבום פרטי)
אנחנו מזמינים את קוראי ynet לתמוך בלוחמים שהם גם בעלי עסקים. כתובת להגעה: כצנלסון 49, גבעתיים. טלפון: 054-948-2155. לעמוד הפייסבוק לחצו כאן>>>.
בחודש דצמבר צפוי Pop-up של 'מיץ מרק' במסגרת 'רביעי טבעוני' בשוק האוכל של דיזנגוף סנטר בתל אביב, "כך שאתם מוזמנים להגיע, לטעום ולהגיד שלום!" אומר שגב, שמקווה שאחיו הקטן יחזור במהרה ובשלום משירות המילואים ויוכל לקחת שוב את המושכות. "כרגע העסק תלוי בזה שאני מתפעל אותו, אני מחכה לו שיחזור וימשיך להזניק אותו לשיאים חדשים".
6 צפייה בגלריה
(צילום: אלבום פרטי)
6 צפייה בגלריה
(צילום: אלבום פרטי)

ישראלים קונים ישראלי

פרויקט "ישראלים קונים ישראלי" של ynet עם ידיעות אחרונות ובחסות בנק הפועלים קורא לתמוך ולעזור לעסקים בישראל על מנת שיוכלו להמשיך לפעול בתקופה זו.
בשבועות האחרונים מאות עסקים כחול-לבן הצטרפו לפרויקט. כל העסקים שנרשמו לפעילות (ההרשמה נסגרה), מופיעים במפת העסקים המיוחדת שמאגדת עסקים ונותני שירותים בקטגוריות שונות. בשבועות הקרובים נלווה עסקים נבחרים שיזכו לחשיפה במסגרת כתבות מצולמות באתר ynet ובפלטפורמות נוספות של קבוצת "ידיעות אחרונות".
בשיתוף בנק הפועלים