הארוחה הזאת מזינה, קלילה וטעימה מאוד, והיא נהדרת בימים שבהם לא מתחשק לנו לאכול בשר או עוף. מאז שהתחלתי להכין את המנה הזאת לילדים, הם משתגעים ממנה, ומה שקרה זה שעכשיו הם אוהבים אותה אפילו יותר מגרסת הבולונז עם הבשר. לך תבין.
אבל אני כאבא שלא שואל יותר מדי שאלות כשהילדים אוהבים משהו, שמח לראות את הצלחות חוזרות ריקות ואת הילדים מבקשים עוד מנה. עכשיו גם אתם תוכלו להכין בדיוק את זה לילדים שלכם.
2 צפייה בגלריה
(צילום: גיל אבירם)

פסטה בולונז טונה

המצרכים: 1 חבילת פסטה (מבושלת לפי הוראות היצרן) 3 קופסאות טונה משומרת מקופסת שימורים, מסוננות (בשמן או במים, לבחירתכם) 1 בצל לבן בינוני, קצוץ דק 1 גזר, קצוץ דק 3 שיני שום, כתושות מלח, פלפל וסוכר 2 כפות קטשופ 1 בקבוק עגבניות מרוסקות
2 צפייה בגלריה
(צילום: גיל אבירם)
אופן ההכנה:
  1. לסיר עמוק יוצקים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים מספר דקות עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את הגזר ומאדים עוד שלוש דקות, מוסיפים את השום ומאדים כדקה.
  3. מוסיפים את הטונה המסוננת ומערבבים היטב.
  4. שופכים מעל את בקבוק העגבניות + חצי כוס מים חמים כדי לשטוף את מה שנשאר בבקבוק.
  5. מוסיפים את הקטשופ, מלח פלפל וסוכר ומביאים לרתיחה.
  6. כשהתבשיל רותח, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-25 דקות.
  7. ההגשה - שמים פסטה מבושלת בצלחת ומעליה את הרוטב עם הטונה, ומגישים.