ערב השנה החדשה, כולם יוצאים אבל לכם בא ערב אינטימי ומפנק בבית או שבכלל אתם המארחים ועל הכתפיים שלכם מוטלת אחריות - שכל הנוכחים יקבלו את השנה החדשה בחיוך. אז אפשר לחגוג את הערב הזה בבית מבלי שהוא יפול מאף אירוע במקום אקסקלוסיבי ונוצץ - אתם רק צריכים את הדרינק הנכון.
דאגנו לכם למתכוני קוקטיילים צבעוניים וטעימים, שלא מצריכים שום מומחיות גדולה או טרחה, חוץ מקפיצה קטנה לסופר.

קוסמופוליטן

באדיבות Astro cocktails by Noam Abergil וגולף & קו
המצרכים:
15 מ"ל מיץ לימון 15 מ"ל מי סוכר 15 מ"ל טריפל סק 45 מ"ל וודקה 45 מ"ל מיץ חמוציות
8 צפייה בגלריה
קוקטיילים לסילבסטר
קוקטיילים לסילבסטר
(צילום: עידן מלכה)
אופן ההכנה:
  1. מערבבים היטב בכוס 15 מ"ל מיץ לימון, 15 מ"ל מי סוכר, 15 מ"ל טריפל סק, 45 מ"ל וודקה ו- 45 מ"ל מיץ חמוציות.
  2. מערבבים הכל היטב בכפית, מסננים ומוזגים לכוס מלאה בקרח.
  3. מקשטים בחמוציות, ומגישים.

בזיל סמאש

באדיבות Astro cocktails by Noam Abergil וגולף & קו
המצרכים: 6 עלי בזיליקום 30 מ"ל מיץ לימון 20 מ"ל מי סוכר 60 מ"ל ג'ין
8 צפייה בגלריה
קוקטיילים לסילבסטר
קוקטיילים לסילבסטר
(צילום: עידן מלכה)
אופן ההכנה:
  1. כותשים היטב 6 עלי בזיליקום, מוסיפים 30 מ"ל מיץ לימון + 20 מ"ל מי סוכר + 60 מ"ל ג'ין, משקשקים היטב בשייקר ומסננים פעמיים.
  2. מקשטים בעלה בזיליקום וראשי ורדים, ומגישים.

מוחיטו

באדיבות Astro cocktails by Noam Abergil וגולף & קו
המצרכים: חצי לימון 20 מ"ל מי סוכר 40 מ"ל רום עלי נענע שטופים קוביות קרח
8 צפייה בגלריה
קוקטיילים לסילבסטר
קוקטיילים לסילבסטר
(צילום: עידן מלכה)
אופן ההכנה:
  1. סוחטים חצי לימון ומוסיפים 20 מ"ל של מי סוכר.
  2. מוסיפים מספר עלי נענע לתוך הכוס + 40 מ"ל רום וממלאים את הכוס בסודה וקוביות קרח.
  3. מקשטים בתפרחת עלי נענע ופלח לימון.

אולד פאשן

באדיבות Astro cocktails by Noam Abergil וגולף & קו
המצרכים: 3 טיפטופים של אנגוסטורה 60 מ"ל וויסקי ברבן 10 מ"ל מי סוכר
8 צפייה בגלריה
קוקטיילים לסילבסטר
קוקטיילים לסילבסטר
(צילום: עידן מלכה)
אופן ההכנה:
  1. מערבבים בכוס בעזרת כפית 10 מ"ל מי סוכר, 3 טיפטופים של אנגוסטור, מוסיפים 60 מ"ל וויסקי ברבן.
  2. מערבבים הכל היטב, מסננים ומוזגים לכוס מלאה בקרח.
  3. מקשטים בסלייס של קליפת תפוז, ומגישים.

נגרוני

באדיבות Astro cocktails by Noam Abergil וגולף & קו
המצרכים: 30 מ"ל קמפרי 30 מ"ל וורמוט, מרטיני רוסו 30 מ"ל ג'ין
8 צפייה בגלריה
קוקטיילים לסילבסטר
קוקטיילים לסילבסטר
(צילום: עידן מלכה)
אופן ההכנה:
  1. מערבבים בכפית 30 מ"ל קמפרי, 30 מ"ל וורמוט ו-30 מ"ל ג'ין. מערבבים הכל היטב בכפית, מסננים ומוזגים לכוס מלאה בקרח.
  2. מקשטים בסלייס של קליפת תפוז, ומגישים.

וורמוט שפריץ

מור קורל
המצרכים: 60 מ"ל וורמוט בהיר 60 מ"ל יין מבעבע יבש 5 מ"ל מי סוכר 5 מ"ל לימון
לקישוט - קלמנטינה, אוכמניות, תותים טריים, מרווה
8 צפייה בגלריה
קוקטייל מור קורל
קוקטייל מור קורל
(צילום: יח"צ)
אופן ההכנה:
  1. מוזגים את כל המרכיבים במזיגה ישירה לתוך הכוס.
  2. מערבבים היטב, ומגישים.

Bittersweat Guava

המצרכים: 30 מ"ל רוסקי סטנדרט וודקה 3 עלי בזיליקום 20 מ"ל קמפרי 45 מ"ל מיץ גויאבה מיץ מחצי ליים
8 צפייה בגלריה
קוקטייל גויאבה
קוקטייל גויאבה
(צילום: יח"צ)
אופן ההכנה:
  1. מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח.
  2. מסננים לכוס עם קרח, ומגישים.

קוקטייל תאנים ובוכא

ניר צוק
המצרכים: 60 CC משקה תאנים בוכא 5 תאנים טריות 2 כוסות קרח 1 כפית גדושה סוכר 5 עלי לואיזה 5 עלי מליסה
8 צפייה בגלריה
(צילום: ירון ברנר)
אופן ההכנה:
  1. טוחנים הכל בבלנדר חזק שהוא גם כותש קרח.
  2. מוזגים לכוס ונהנים מהחיים.