מה צריך:
• 300 גרם בצק עלים מצונן מוכן לעבודה
• 200 גרם שוקולד מריר/ חלב
פידור:
• אבקת סוכר
שלב 1
שלב 2
שלב 3
שלב 4
כך עושים:
1. מניחים על הבצק טורי שוקולד מ-4 קוביות כל טור.
2. במרווחים של 2 אצבעות מכל אחד, וגם מהחלק העליון והתחתון, חורצים בסכין קווים מקבילים אלכסוניים מ-2 צידי השוקולד, לפי התמונה.
3. קולעים בצורת שתי וערב – מתחילים עם הקצוות פנימה ואז כל פעם רצועה אחרת לצורת איקס ומהדקים היטב.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו במשך 25 דקות או עד שהאצבעות זהובות ויפות.
5. מפדרים באבקת סוכר ומגישים.
אצבעות בצק עלים ושוקולד
(צילום: בתיה שורק)
מתכונים נוספים בעמוד האינסטגרם של בתיה שורק
פורסם לראשונה: 00:00, 26.02.25