המציאות אילצה אותנו לשכוח מהברים, מהמסיבות ומהמועדונים, ולהתחיל להעביר לסלון הביתי שלנו את כל הפעילות החברתית שהינו רגילים לצרוך אותה בעבר בחוץ. עכשיו, זה בדיוק הזמן לבנות לעצמכם בר ביתי ולצייד אותו במשקאות הכרחיים, בקרח טוב ובכלים שיעזרו לכם להכין את המשקה המושלם.
גם רמת הכישורים שלנו, בכל הנוגע לאלכוהול, השתפרה פלאים מאז הקורונה, והרבה חובבי קוקטיילים התחילו לרקוח בבית את הדברים שהם אוהבים לשתות. כדאי גם לכם לנסות. והמלצה מאתנו - אל תוותרו על החגיגות: שלושה מתכונים לקוקטיילים שיעזרו לכם להעביר את ערב השנה האזרחית כמעט כמו בבר.
כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:
ביניים
כוס: יין
60 מ"ל וורמוט בהיר 60 מ"ל יין מבעבע יבש 5 מ"ל מי סוכר 5 מ"ל לימון
לקישוט - קלמנטינה, אוכמניות, תותים טריים, מרווה
3 צפייה בגלריה
קוקטייל מור קורל
קוקטייל מור קורל
(צילום: יח"צ)
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים במזיגה ישירה לתוך הכוס, מערבבים היטב, ומגישים.
ביניים
כוס: קופ או מרטיני
60 מ"ל ג'ין 30 מ"ל מחית פסיפלורה (או פרי טרי) 20 מ"ל סירופ וניל ביתי (או כמה טפטופים של תמצית וניל) 10 מ"ל לימון
לקישוט - פרח מאכל
3 צפייה בגלריה
קוקטייל מור קורל
קוקטייל מור קורל
קוקטייל מור קורל
(צילום: יח"צ)
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לשייקר מלא בקרח, מנערים היטב ומסננים לתוך הכוס דרך מסננת דקה.
ביניים
כוס: לואובול
40 מ"ל וויסקי או ברנדי 20 מ"ל קמפרי 20 מ"ל וורמוט אדום 20 מ"ל ביטר איטלקי ביטר שוקולד
לקישוט - קליפת תפוז ושוקולד מריר
3 צפייה בגלריה
קוקטייל מור קורל
קוקטייל מור קורל
(צילום: יח"צ)
אופן ההכנה:
מערבבים את המרכיבים בכוס ערבוב, או ישירות בתוך הלואובול, מקשטים בתפוז ובקוביית שוקולד, ומגישים.