אופן ההכנה:
- מחממים בסיר גדול את השמן. מוסיפים מחצית מכמות הבצל הירוק ומטגנים כ־4 דקות על להבה בינונית. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והתירס, מערבבים ומטגנים עוד 3–4 דקות.
- מוסיפים את הדבש (או הסוכר), הסויה, שמן השומשום, המלח והפלפל. יוצקים את המרק (או המים), מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 10 דקות. מסירים מהכיריים.
- טוחנים את המרק (בעזרת בלנדר מוט, או שמעבירים חלק ממוצקיו למעבד המזון, טוחנים ומחזירים לסיר). מחזירים לכיריים, מערבבים ומביאים לרתיחה חוזרת.
- כשהמרק רותח, מוסיפים לו את הביצים הטרופות, בזרם דק, ומערבבים מיד בכף עץ כדי להפרידן לרצועות. מבשלים דקה נוספת ומכבים את הלהבה. מוסיפים את יתרת הבצל הירוק.
- מחלקים לצלחות, מוסיפים נבטים ואם רוצים, גם כוסברה ועוד שמן שומשום וצ'ילי או שמן צ'ילי. מגישים (אפשר לשמור עד 3 ימים, במקרר).