שייק אוכמניות וגוג'י ברי

המצרכים: מתקן סיליקון להכנת ארטיקים בבית 1/2 2 כוסות קרם קוקוס 1/2 1 כוס אוכמניות טריות או קפואות 1 כף גוג'י ברי, מושרה למשך כחצי שעה במים פושרים 3 כפות מיץ לימון טרי 6 כפות סירופ מייפל אמיתי
לקישוט – חופן אוכמניות 1 כף גוג'י ברי יבשים
3 צפייה בגלריה
מתכוני שייקים
מתכוני שייקים
(צילום: Shutterstock)
אופן ההכנה:
  1. מכינים את השייק - מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר, פרט לרכיבים שנועדו לקישוט, ומעבדים עד למרקם קרמי. מכניסים למקפיא למשך הלילה או לפחות לכמה שעות.
  2. להכנת ארטיק: מעבירים את השייק למתקן לארטיקים, מכניסים לכל כלי 2-3 אוכמניות ו-2-3 גרגירי גוג'י ברי, ושופכים עליהם את התערובת.
  3. מכניסים למקפיא למשך הלילה. מוציאים, מקשטים ומגישים.

שוקו קר ובריא

המצרכים: 1 כפית שטוחה אבקת קקאו נא (או אבקת חרובים) 1/2 כפית מאקה טריקולר 1 כפית סירופ מייפל אמיתי או דבש 1 כוס חלב אורז קר
3 צפייה בגלריה
מתכוני שייקים
מתכוני שייקים
(צילום: Shutterstock)
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את המאקה והקקאו עם קצת מים רותחים.
  2. מוסיפים את כפית המייפל, מערבבים היטב ומוסיפים את החלב, ומגישים.

מילקשייק ארוניה - מאקה סגלגל

המצרכים: 1 כוס חלב שקדים 1 בננה בשלה קפואה, פרוסה לפרוסות 2 תמרים מזן מג'הול מגולענים 1 כפית מאקה טריקולור 1/2 כפית אבקת ארוניה-ברי 1 כף חמוציות
אופן ההכנה:
  1. מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר ומעבדים היטב עד לקבלת מרקם קרמי.
  2. מעבירים לכוס גדולה ומגישים.

שייק ירוק

המצרכים: 1 כפית אבקת עשב שעורה 1 כפית אבקת מורינגה 1 כפית גולדן ברי 1 כפית זרעי צ'יה 1 כוס חלב קוקוס או אורז או שקדים 2 תמרים מסוג מג'הול, מגורענים 1 בננה בשלה או מנגו בינוני 1 קיווי רך או תפוח אדום קוביות קרח
3 צפייה בגלריה
שייק ירוק
שייק ירוק
(צילום: דביר אלמוג)
אופן ההכנה:
  1. מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר.
  2. מערבלים עד לקבלת המרקם הרצוי, מוזגים לכוס ומגישים.
המתכונים באדיבות מורן פלד טבלוביץ, נטורופתית ורואו פוד שף, ברא צמחים