פוקאצ'ה מבצק טונה ללא גלוטן

המצרכים:
לבצק - 1 קופסת טונה (עדיף במים) 2 כפות גבינה לבנה 1 ביצה מלח, פלפל שחור 1 שן שום כתושה מעט עשבי תיבול כגון רוזמרין או תימין
להגשה - חופן עלי פטרוזיליה חופן עגבניות שרי, חתוכות לרבעים 1/4 בצל סגול, פרוס לחצי עיגולים דקים 1/2 צנונית, פרוסה דק חופן קוביות גבינת פטה
גיוון - אפשר להוסיף גם ירקות אנטיפסטי
1 צפייה בגלריה
פוקאצ'ה טונה
פוקאצ'ה טונה
(צילום: טונה סטארקיסט)
אופן ההכנה:
  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את מרכיבי ה"בצק" עד לקבלת בלילה אחידה ומעט נוזלית.
  3. מורחים את הבלילה על תבנית מרופדת בנייר אפייה (בצורת עיגול או מלבן), ומכניסים לתנור ל-10 דקות עד להזהבה.
  4. מוציאים את הפוקאצ'ה מהתנור, מפזרים למעלה את התוספות, ומגישים.
המתכון באדיבות טונה "סטארקיסט" ורון יוחננוב, בלוגר ומנחה סדנאות בישול