
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
כוס
קמח קינואה
1/4
כוס
קמח שקדים
2
כפיות
אבקת אפיה
2
כפות
אבקת קקאו
1
כפית
קינמון
טחון
1
כוס
סלק מבושל
2-3 סלקים בינוניין
1/2
כוס
מחית תפוחי עץ
ללא סוכר
1/2
כוס
סירופ מייפל
או 1/4 כוס סירופ אגבה
2
כפות
ממרח שקדים
1/3
כוס
קרם קוקוס
20% שומן
1
כפית
תמצית וניל
1/2
כוס
שוקולד צ'יפס מריר
שוקולד מומס ריב ריבת חלב
לציפוי
:רשימת קניות עבור המתכון
הסופגנייה הכי בריאה בעולם: סופגניות סלק אפויות, בלי גלוטן ובלי מוצרי חלב
אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-170 מעלות, משמנים תבנית דונאטס או תבנית מאפינס עגולים.
- מערבבים את הקמחים, אבקת האפיה, אבקת הקקאו והקינמון.
- מעבדים את הסלק בבלנדר במשך 5 דקות. מוסיפים את מחית התפוחים, סירופ המייפל, ממרח השקדים, קרם הקוקוס ותמצית הווניל ומעבדים כדקה נוספת.
- מוסיפים את תערובת הקמחים לתוך תערובת הסלק ומעבדים היטב עד לאיחוד.
- מוסיפים את השוקולד צ׳יפס ומערבבים בעזרת כף עץ.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 12 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפים יוצא לח עם פירורים. זהירות לא לייבש את הדונאטס יותר מדי.
- מצפים את הדונאטס בשוקולד מומס, ריבה או כל ממרח אחר שאוהבים.
הודליה כצמן היא בעלת בלוג אפיה בריא