אוכל
כשר
טבעוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
45 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
13
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
כוס
קמח קינואה
1/4
כוס
קמח שקדים
2
כפיות
אבקת אפיה
2
כפות
אבקת קקאו
1
כפית
קינמון
טחון
1
כוס
סלק מבושל
2-3 סלקים בינוניין
1/2
כוס
מחית תפוחי עץ
ללא סוכר
1/2
כוס
סירופ מייפל
או 1/4 כוס סירופ אגבה
2
כפות
ממרח שקדים
1/3
כוס
קרם קוקוס
20% שומן
1
כפית
תמצית וניל
1/2
כוס
שוקולד צ'יפס מריר
שוקולד מומס ריב ריבת חלב
לציפוי
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות, משמנים תבנית דונאטס או תבנית מאפינס עגולים.
  2. מערבבים את הקמחים, אבקת האפיה, אבקת הקקאו והקינמון.
  3. מעבדים את הסלק בבלנדר במשך 5 דקות. מוסיפים את מחית התפוחים, סירופ המייפל, ממרח השקדים, קרם הקוקוס ותמצית הווניל ומעבדים כדקה נוספת.
  4. מוסיפים את תערובת הקמחים לתוך תערובת הסלק ומעבדים היטב עד לאיחוד.
  5. מוסיפים את השוקולד צ׳יפס ומערבבים בעזרת כף עץ.
  6. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 12 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפים יוצא לח עם פירורים. זהירות לא לייבש את הדונאטס יותר מדי.
  7. מצפים את הדונאטס בשוקולד מומס, ריבה או כל ממרח אחר שאוהבים.
הודליה כצמן היא בעלת בלוג אפיה בריא