אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-170 מעלות, משמנים תבנית דונאטס או תבנית מאפינס עגולים.
- מערבבים את הקמחים, אבקת האפיה, אבקת הקקאו והקינמון.
- מעבדים את הסלק בבלנדר במשך 5 דקות. מוסיפים את מחית התפוחים, סירופ המייפל, ממרח השקדים, קרם הקוקוס ותמצית הווניל ומעבדים כדקה נוספת.
- מוסיפים את תערובת הקמחים לתוך תערובת הסלק ומעבדים היטב עד לאיחוד.
- מוסיפים את השוקולד צ׳יפס ומערבבים בעזרת כף עץ.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 12 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפים יוצא לח עם פירורים. זהירות לא לייבש את הדונאטס יותר מדי.
- מצפים את הדונאטס בשוקולד מומס, ריבה או כל ממרח אחר שאוהבים.
הודליה כצמן היא בעלת בלוג אפיה בריא