לרגל החזרה ללימודים מכין ארז קומרובסקי מתכונים לא שגרתיים של מאפים וממרחים מושקעים. בוקר טוב? בהחלט
כולם אוהבים פתיתים וילדים - במיוחד. אבל מה עושים כשרוצים להכין להם (וגם להורים) תבשיל שהוא קצת אחרת? זמי סנדר מכין
כל הלחמים, כל התוספות, כל הממרחים, כל המילויים וכל מה שביניהם - כך תכינו לילד את הכריך המושלם לבית-הספר
פיליס גלזר מבקשת שתוותרו על השומן המוקשה והסוכרים שמרכיבים את ממרח השוקולד ומציידת אתכם באלטרנטיבות בריאות
יעל גרטי נזכרת באוכל שחיכה לה בבית כששבה מבית הספר ומספקת שלושה מתכונים של אמא
רגע לפני שחוזרים ללימודים יש לכם הזדמנות להפוך את היום האחרון של החופש הגדול למתוק עם גלידת שוקולד ביתית שלא מצריכה
רותי קינן לא קיבלה כריך עם שוקולד לבי"ס כי "ממתקים זה לא אוכל", וגם מבנותיה מנעה את הממרח האהוב. עכשיו היא מתחרטת
לרגל פתיחת שנת הלימודים אספנו שש הצעות לסנדביצ'ים מקוריים, מושקעים וסופר-טעימים, שמתאימים לילדים וגם להורים
למקורותיו ההיסטוריים יש גרסאות שונות, אבל סביב הצלחתו העולמית מאוחדים כולם: הסנדוויץ', המאכל בעל אלף הפנים
קרוק מסייה, קרוק מדאם, פריקסה וכריך ג'בטה חם. סיפור על ארוחת עשר מושקעת ועל ארבעה סנדביצ'ים למבוגרים