אפוגטו עם גלידה ביתית
כשר
חלבי
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
15 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
4
אפוגטו עם גלידה ביתית
(צילום: שרית גופן, סגנון: עמית דונסקוי)
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לגלידה:
2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
1 פחית (400 גרם) חלב מרוכז
1 כפית תמצית וניל איכותית או מחית וניל
להגשה:
6 מנות אספרסו או קפה נמס חזק
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
ההכנה
1. הגלידה: מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה ועדינה. מוסיפים את החלב המרוכז ואת הווניל ומקציפים, רק עד שהם נטמעים בקצפת. מעבירים לכלי מתאים, מיישרים ומקפיאים 8 שעות לפחות (עד 4 ימים).
2. ההגשה: מכינים אספרסו או קפה חזק. מניחים בכל כוס כדור גלידה ומגישים מיד.