
אפוגטו עם גלידה ביתית
(צילום: שרית גופן, סגנון: עמית דונסקוי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לגלידה:
2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
1 פחית (400 גרם) חלב מרוכז
1 כפית תמצית וניל איכותית או מחית וניל
להגשה:
6 מנות אספרסו או קפה נמס חזק
:רשימת קניות עבור המתכון
בארבעה מרכיבים בלבד: אפוגטו עם גלידה ביתית
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/bmg1j6q69ההכנה
1. הגלידה: מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה ועדינה. מוסיפים את החלב המרוכז ואת הווניל ומקציפים, רק עד שהם נטמעים בקצפת. מעבירים לכלי מתאים, מיישרים ומקפיאים 8 שעות לפחות (עד 4 ימים).
2. ההגשה: מכינים אספרסו או קפה חזק. מניחים בכל כוס כדור גלידה ומגישים מיד.








