שף
שף
ארטיק מלון-תפוח

בקלי קלות: ארטיק מלון ותפוח

עשר תבניות או מכלים מתאימים, עשרה מקלות ארטיק וקצת פחות מעשר דקות עבודה - וקיבלנו נשנוש קפוא, טעים, בריא וטבעוני

פורסם:
המרכיבים (כ־10 יחידות)
  • 1/2 מלון בינוני, חתוך לקוביות
  • 2 תפוחים ירוקים קטנים, בקליפתם, מגולענים וחתוכים לשמיניות
  • 3 כפות סילאן טבעי + אפשרות לעוד קצת
ההכנה
1. שמים בקערת הבלנדר או מעבד המזון את המלון, התפוח והסילאן וטוחנים כדקה, למחית אחידה. טועמים, ואם רוצים ממתיקים עם עוד קצת סילאן.
2. יוצקים את המחית לכוסות כך שימלאו עד 1/3 מגובהן. מאחסנים במקפיא 10 דקות.
3. מוציאים את הכוסות מהמקפיא, נועצים את המקל במרכז המחית. מחזירים למקפיא ומאחסנים 4 שעות לפחות. מוציאים, מחלצים ומגישים.
  • איך שומרים? עד חודש, במקפיא.
  • טיפ: אפשר להחליף את הסילאן בדבש (לגרסה לא טבעונית)
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button