שף
שף
סלט קולסלואו אסייתי

עצרנו להתרענן: סלט קולסלאו אסייתי

רוטב ממרכיבים נהדרים - כמו ג'ינג'ר, סויה וחמאת בוטנים - מקפיץ את השילוב המוכר של כרוב וגזר למקום חדש לגמרי

עודכן:
המרכיבים (4 מנות)
  • 1/4 כרוב לבן
  • 1/4 כרוב סגול
  • 1 גזר, קלוף
  • 1/2 כוס נבטים או נבטי אלפלפה
  • אפשרות: 1/3 כוס פולי אדממה, מבושלים
לרוטב
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף מירין
  • 1 ס"מ שורש ג'ינג'ר, קלוף
  • 3 כפות חומץ אורז
  • 1 כפית חמאת בוטנים, מומלץ טבעית
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו, קלויים ומומלחים
  • לקישוט: 1 גבעול בצל ירוק, פרוס דק
ההכנה
1. הרוטב: שמים בקערת מעבד המזון את כל מרכיביו (מומלץ להשאיר כמה אגוזי קשיו בצד, לעיטור המנה). מעבדים לרוטב אחיד וסמיך (אפשר להכין עד 3 ימים מראש ולאחסן במקרר).
2. פורסים דק את שני סוגי הכרוב וחותכים את הגזר למקלות דקים. מעבירים לקערה. מוסיפים את הנבטים ואת האדממה (אם רוצים). יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.
3. מפזרים בצל ירוק ומגישים.
  • איך שומרים? עד 3 ימים, במקרר.
פורסם לראשונה: 07:06, 27.07.22
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button