טירמיסו לוטוס

קרן אגם ("נשואה למאפייה") מכינה טירמיסו לוטוס עם טוויסט טעים בטירוף

ביקשנו מהבלוגריות המובילות לבחור את הקינוח המושלם שלהן לחג. התוצאה - קינוחי לוטוס עשירים, מפנקים ומרגשים, כדי שגם אתם תוכלו להתפנק עם השילוב המושלם בין לוטוס לחג הלבן. והפעם: קרן אגם, בעלת הבלוג "נשואה למאפייה"

קרן אגם, מוגש מטעם לוטוס
פורסם:
אפשר בוודאות לומר שעוגיות לוטוס וממרח לוטוס אצלנו הם בני בית, ושאחד הקינוחים שאנחנו הכי אוהבים הוא טירמיסו! אז לקראת שבועות החלטתי להפתיע את בני הבית עם אחד הקינוחים שהם לא ישכחו - טירמיסו לוטוס! ללא אפייה, ללא ביצים ועם טוויסט של עוגיות לוטוס, הטירמיסו הקלאסי עבר שדרוג והוא קל להכנה, קרמי וטעים בטירוף. אצלנו הוא חוסל הרבהההההה לפני שבועות.

קל | 15 דקות הכנה | תבנית או רינג 20X30 ס"מ או 25X25 ס"מ
המרכיבים:
  • מנת אספרסו כפול או 2/1 כוס מים רותחים עם 2 כפיות גדושות של אבקת קפה נמס
  • 1/4 כוס חלב
  • 2 + 1/2 מיכלים (625 מ״ל) שמנת להקצפה %38
  • 1/2 כוס + 1 כף (70 גרם) אבקת סוכר
  • 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • 2 גביעים (500 גרם) גבינת שמנת %25
  • 2 חבילות (500 גרם) עוגיות לוטוס
  • 1/4 כוס ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה רחבה את הקפה עם החלב.
2. בקערת מיקסר מקציפים שמנת להקצפה עם אבקת סוכר ופודינג וניל לקצפת יציבה. מוסיפים גבינת שמנת ומקציפים עוד מעט, עד שהתערובת אחידה.
3. טובלים עוגיות לוטוס בקערת הקפה, טבילה קצרה ומהירה שלא יתפוררו, ומניחים אותן צמודות זו לזו בתבנית, בשכבה אחידה, לכיסוי מוחלט של התחתית.
4. מעבירים מחצית מהקרם מעל העוגיות ובעזרת פלטה מיישרים.
5. מחממים מעט את ממרח הלוטוס במיקרוגל לריכוך ויוצקים מעל שכבת הקרם.
6. שוב טובלים עוגיות לוטוס בקפה ומסדרים שכבה נוספת בתבנית באופן אחיד לכיסוי מלא.
7. מוסיפים מעל את מחצית הקרם שנותר ומיישרים בעזרת פלטה.
8. את העוגיות שנותרו טוחנים במעבד מזון לפירורים דקים ומפזרים מעל הקרם באופן אחיד לכיסוי מלא.
9. מכניסים את התבנית לצינון במקרר למינימום 8 שעות ועדיף ללילה. מוציאים, פורסים ומגישים קר.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button