בשיתוף תנובה

ריבועי פשטידת ספגטי

מתכון של אפרת ליכטנשטט
1 צפייה בגלריה
ריבועי פשטידת ספגטי
ריבועי פשטידת ספגטי
ריבועי פשטידת ספגטי
(צילום: ירון ברנר)
המרכיבים: (לתבנית בגודל 23x23 ס״מ)
חבילה (500 גרם) ספגטי דק
3 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
1 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור טחון דק
2 ביצים
1 מכל קוטג׳
100 גרם פתיתי גבינת גאודה
טריו מיקס גבינות
אופן ההכנה:
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
  2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצלים כ-20-25 דקות עד שהם רכים ושחומים.
  3. מוסיפים כפית מלח באמצע הטיגון.
  4. מבשלים את הפסטה דקה פחות מהוראות היצרן, ומסננים.
  5. בקערה גדולה מערבבים את האטריות עם הבצל המטוגן. מוסיפים את כל שאר החומרים.
  6. מעבירים את התערובת לתבנית ואופים 35-45 דקות עד שהפשטידה יציבה ושחומה.
  7. חותכים לקוביות.
היכנסו למתחם "זמן משפחה - טיול משפחתי" לטיפים ורעיונות נוספים לטיול המשפחתי הבא שלכם
הכתבה פורסמה ב"ידיעות אחרונות"
בשיתוף תנובה