3 צפייה בגלריה
ליאל עבדה חוגג
ליאל עבדה חוגג
ליאל עבדה חוגג
(הטוויטר הרשמי של סלטיק)
אחרי שחזרה לחייך בליגה הסקוטית עם שני ניצחונות רצופים, סלטיק תחזור הערב (שלישי, 17:30) לליגה האירופית כאשר תארח בביתה את פרנצווארוש מהונגריה, במסגרת המחזור השלישי בבית 7, בו הסקוטים נמצאים במקום האחרון אחרי שני הפסדים.
לקראת המשחק, בסלטיק נתנו את הבמה לליאל עבדה, שהפך לאחד מאהובי הקהל העונה בזכות היכולת הטובה שהוא מפגין על הדשא, ואפשרו לאוהדים לשאול אותו שאלות ברשתות החברתיות.
3 צפייה בגלריה
ליאל עבדה חוגג
ליאל עבדה חוגג
ליאל עבדה חוגג
(האתר הרשמי של סלטיק)
תחילה ענה החלוץ הישראלי לשאלה מהו השער המועדף עליו מאלו שכבש עבור סגנית אלופת סקוטלנד: “הגול מול מיוטילן כי זה היה שער הבכורה שלי פה”, ולאחר מכן התייחס לשיר שכתבו עליו האוהדים והחיים בסקוטלנד: ”אני אוהב מאוד את השיר שהאוהדים שרים לי, תודה על התמיכה. למרות שמזג האוויר קר, אני מאוד אוהב את גלזגו, כולם נחמדים אליי וזו עיר מאוד יפה”.
השחקן הכי טוב איתו שיתף פעולה בקריירה הקצרה שלו עד כה: “השחקן הכי טוב ששיחקתי איתו הוא מנור סולומון, שיתפנו פעולה יחדיו בנבחרת ישראל, הוא שחקן מוכשר מאוד”.
3 צפייה בגלריה
מנור סולומון
מנור סולומון
מנור סולומון
(רדאד ג'בארה)
גיבור ילדותו: “השחקן שגדלתי עליו והיה גיבור הילדות שלי הוא כריסטיאנו רונאלדו, אני אוהב לראות אותו משחק ולדעתי הוא השחקן הטוב בכל הזמנים”.
הזוי: השוער תקף את הבלם אחרי שער שספג