2 צפייה בגלריה
פטריק ואן לוון ועידן נחמיאס
פטריק ואן לוון ועידן נחמיאס
פטריק ואן לוון ועידן נחמיאס
(רדאד ג'בארה)
דריכות במכבי תל אביב בעקבות הגעתו של נציג הבעלים, ג’ק אנגלידיס, שילווה את הקבוצה היום (שלישי) בטיסה לפינלנד לקראת המשחק עם הלסינקי בקונפרנס ליג ביום חמישי. במועדון הבהירו אתמול כי הגעתו של אנגלידיס היא כזו שהייתה מתוכננת מראש עוד לפני ההפסד למכבי נתניה ולא אהבו את הקישור שעשו בין ההגעה שלו למצב המקצועי של הקבוצה.
יחד עם זאת, גורם בסביבת שחקני הקבוצה, אמר בשיחה עם ONE: “מתוכנן או לא, הגעה של אנגלידיס היא לא דבר של מה בכך. השחקנים התריעו בפני גורמים בהנהלה שהמצב נפיץ וההתרסקות בדרך עוד לפני שאנגלידיס הגיע, אז עכשיו הוא פה ויראה את הדברים מקרוב, ויפעל. יש בעיה קשה בין פטריק ואן לוון לשחקנים. הוא לא יודע לדבר עם השחקנים, היחסים שלו עם יותר מדי מהם נשרפו, אין לו יותר מדי תומכים, גם במקומות אחרים במועדון הוא איבד את התמיכה”.
2 צפייה בגלריה
מיץ' גולדהאר וג'ק אנגלידיס
מיץ' גולדהאר וג'ק אנגלידיס
מיץ' גולדהאר וג'ק אנגלידיס
(רדאד ג'בארה)
אותו גורם העריך שאם אנגלידיס נמצא בישראל, בהתחשב במצב המקצועי, וגם אם לטענת המועדון זהו ביקור שתוכנן מראש, הוא ידווח למיץ’ גולדהאר על הלך הרוח ולא מן הנמנע שיערוך שיחות עם שחקנים בכירים בקבוצה כדי להבין את הסיטואציה, על מנת לגלות מה לא עובד ומה הוביל למצב שהקבוצה עם 7 נקודות מתוך 18 אפשריות, עונה שנייה ברציפות. נכון לעכשיו, ואן לוון אמור לעמוד על הקווים מול הלסינקי וגם מול מ.ס אשדוד.