1 צפייה בגלריה
דורטמונד
דורטמונד
דורטמונד
(IMAGO)
דורטמונד ניצחה הערב (שישי) 2:3 את פרנקפורט במשחק שפתח את המחזור ה-33 בבונדסליגה, ובכך הבטיחה באופן רשמי את המקום השני בטבלה. מנגד, פרנקפורט המשיכה את התקופה הרעה שלה עם הפסד שני ברציפות ונותרה במקום השמיני בלבד.
האורחת מפרנקפורט פתחה נהדר ועלתה ליתרון כבר בדקה ה-2. מחמוד דאוד שלח כדור עומק נהדר לקאן יילמאז אוזון, שחדר לרחבה וסיים עם בעיטה חדה לפינה הימנית התחתונה בדרך ל-0:1 מוקדם. דורטמונד לחצה במשך דקות ארוכות ובאה על שכרה בדקה ה-42. יוליאן ריירסון מצא את סרו גיראסי בתוך הרחבה, והחלוץ השתלט במהירות ושלח כדור נהדר לפינה השמאלית העליונה כדי לקבוע 1:1.
המהפך של דורטמונד

עוד לפני הירידה להפסקה השוורצגלבן השלימו מהפך. בדקה ה-45+1 מקסימיליאן באייר הכין את הכדור לניקו שלוטרבק, שבעט נהדר לפינה הימנית התחתונה וקבע 1:2 לדורטמונד. הקבוצה של ניקו קובאץ' המשיכה לשלוט גם במחצית השנייה ובדקה ה-72 הגדילה את היתרון. סמואלה אינסיו קיבל את הכדור בתוך הרחבה ובעט בנגיעה אחת לפינה השמאלית התחתונה בדרך ל-1:3.

פרנקפורט עוד ניסתה לחזור למשחק ובדקה ה-87 הצליחה לצמק. יונתן בורקארט הגיע ראשון לכדור חוזר ברחבה ובעט לרשת כדי לקבוע 2:3, אך זה כבר לא הספיק לאורחת.
בסיום, דורטמונד חגגה ניצחון חשוב במיוחד שהבטיח לה את הסגנות בבונדסליגה מחזור אחד לסיום העונה, בעוד פרנקפורט ממשיכה להסתבך אחרי הפסד שני רצוף ומתרחקת מהמטרות שלה לעונה.