רגע השיא של העונה בגביע המדינה לנוער הגיע הערב (שלישי) כשבני יהודה והפועל באר שבע נפגשו בגמר המפעל. הכתומים של איתמר ניצן חגגו עם 1:6 מהדהד, בהובלת סהר הרשקוביץ שכבש שלושער נהדר.
הקבוצה מהשכונה פתחה את המשחק בטירוף, את השער הראשון בהתמודדות כבש סהר הרשקוביץ בדקה ה-12. תשע דקות לאחר מכן, נהוראי אוזנה הכפיל את היתרון. החגיגה הכתומה המשיכה בדקה ה-25, הרשקוביץ השלים צמד נהדר.
הבליץ לא הסתיים ושלוש דקות לאחר מכן, אורי חסאן בעט פאננקה מהנקודה הלבנה והכניע את יונתן שני, שהוציא במחצית הראשונה ארבעה כדורים מהרשת. בדקה ה-75, סהר הרשקוביץ השלים שלושער אדיר. שלוש דקות חלפו ועמית אוחנה הבקיע שער ניחומים להפועל באר שבע. שחר מזרחי היה אחראי על המילה האחרונה בהתמודדות, כשדייק מהנקודה הלבנה בדקה ה-82.
שינו זוארץ, יו״ר ההתאחדות לכדורגל: "ברכות לקבוצת הנוער של בני יהודה על הזכייה המרשימה בגביע המדינה לנוער ע"ש אבי רן. ההשקעה הגדולה של הבעלים אלירן עובד במחלקות הצעירות הניבה פרי נפלא ומרגש. מלוא המחמאות למאמן איתמר ניצן ולשחקנים. כבוד רב גם לפיינליסטית הפועל באר שבע שהגיעה למעמד הגמר".
אלירן עובד, בעלי בני יהודה: "אני גאה מאוד הערב, זהו ניצחון מרשים המהווה תוצר ישיר של עבודה קשה, התמדה והשקעה של השחקנים, איתמר ניצן, מאמן הקבוצה שהנהיג צוות מקצועי מסור, וכמובן כל אנשי מחלקת הנוער לאורך כל העונה. נכחתי במשחקי הקבוצה במהלך כל העונה והערב נהניתי מכל רגע, לראות את הדרך, המחויבות והאופי שהשחקנים הציגו. אנחנו גאים בהם מאוד, הם קוטפים היום את הפירות העבודה היומיומית ומייצגים את הערכים של בני יהודה בצורה הטובה ביותר".
מחצית ראשונה
דקה 5: סהר הרשקוביץ ביצע תנועה נהדרת לעומק והוא גם קיבל כדור נפלא, אבל הוא נעצר באחד על אחד על ידי יונתן שני.
דקה 9: אחרי קרן של האדומים, נוצרה ערבוביה בהגנה של בני יהודה והדרומיים ניצלו את זה בשביל לבצע תרגיל יפה שהסתיים עם הבעיטה של עמית אוחנה, יואב דזלדטי הגיב מצוין ועצר.
דקה 12, שער! בני יהודה עלתה ליתרון 0:1: בתום התקפה נהדרת של החבורה של איתמר ניצן, הכדור הגיע למיכאל פיסטינר באגף הימני והוא הרים נפלא אל הרחבה, סהר הרשקוביץ התרומם נהדר אל הכדור ונגח אל הרשת.
דקה 21, שער! בני יהודה עלתה ל-0:2: במהלך של קרן הכדור הורם נהדר אל הרחבה ונהוראי אוזנה נגח אל הרשת.
דקה 25, שער! בני יהודה המשיכה לחגוג ועלתה ל-0:3: לאחר טעות קשה במרכז ההגנה של הפועל באר שבע, סהר הרשקוביץ חטף את הכדור והכניע את יונתן שני באחד על אחד.
דקה 28, שער! בני יהודה לא עצרה ועלתה ל-0:4: אחרי שאיתי קנריק הכשיל ברחבת הדרומיים וקיבל צהוב, הכתומים קיבלו פנדל, אורי חסאן ניגש לבעוט והוא דייק מהנקודה הלבנה עם פאננקה נהדרת.
דקה 41: הפועל באר שבע ניסתה לצאת להתקפה מתפרצת, אבל אורי חסאן עצר את יונתן גרינבאום בעבירה, לכן שחקנה של בני יהודה קיבל את הכרטיס הצהוב.
דקה 45+1: עמנואל קוואמה אוסי ביצע עבירה וקיבל כרטיס צהוב.
מחצית שנייה
דקה 47: עמית אוחנה קיבל את הכדור על סף הרחבה עם הגב לשער והחלוץ של הפועל באר שבע בעט ופספס את המסגרת.
דקה 48: האדומים הגיעו לשתי הזדמנויות טובות מתוך הרחבה, אבל יואב דזלדטי הציל את המצב עם הצלה כפולה.
דקה 61: נועם בנימין ספדיה מסר טוב לעמית אוחנה והחלוץ שוב לא ניצל את ההזדמנות האדירה שלו כשהוא בעט לפינה הקרובה, שם חיכה יואב דזלדטי שעצר.
דקה 74: יונתן גרינבאום קיבל את הכדור מחוץ לרחבה והוא בעט טוב, אבל יואב דזלדטי עצר שוב.
דקה 75, שער! בני יהודה עלתה ל-0:5: אורי חסן מסר כדור עומק אדיר לסהר הרשקוביץ שלא התבלבל, גילגל את הכדור לרשת והשלים שלושער נהדר במצב של אחד על אחד מול יונתן שני.
דקה 78, שער! הפועל באר שבע צימקה ל-5:1: ינון ישראל אלהרר מסר פס עומק מדויק בין שני שחקני הגנה ועמית אוחנה מצא את הרשת מתוך הרחבה.
דקה 82, שער! בני יהודה עלתה ל-1:6: פעם נוספת הכתומים קיבלו בעיטת עונשין מ-11 מטרים, שחר מזרחי בעט ודייק.
ההרכב של בני יהודה: יואב דזלדטי, אורי חסאן (אריאל עמיאל, 84'), גלעד מלצר, דביר גיא, מיכאל פיסטינר (גיא איבנוב, 79'), נהוראי אוזנה, סהר הרשקוביץ, עדי מאיר איליאיץ' (ליאור גבעתי-זקן, 79'), עדן אזולאי, שרון אדם (הראל חבני, 72'), שחר מזרחי (עומר זרחיה, 84').
ההרכב של הפועל באר שבע: יונתן שני, איתי קנריק, יוני אל מאלם (ינון ישראל אלהרר, 63'), יונתן גלבוע (נועם בנימין ספדיה, 54'), יונתן גרינבאום, יפתח סיגלר, ניב וקנין, סהר שלומאי (תומר שמעוני, 63'), עמית אוחנה, עמנואל קוואמה אוסי, שלמה דהן (ליאור שוגר, 72').



































