זהו זה, יוצאים לדרך. הליגה הלאומית מתחילה רשמית, כאשר בשעה זו משוחקים שמונה משחקים במקביל. במוקד - מכבי בני ריינה פוגשת את בני יהודה, מ.ס אשדוד מתארחת אצל הפועל עפולה. עירוני מודיעין מארחת את מכבי הרצליה והפועל ראשון לציון פוגשת את הפועל כפר סבא. בנוסף, הפועל עכו מול מכבי קריית גת, הפועל כפר שלם נגד מ.ס כפר קאסם, מכבי יפו נגד מ.ס קריית ים והפועל רעננה מארחת את מכבי אחי נצרת.
מכבי בני ריינה - בני יהודה 1:1
כבר במחזור הראשון אנחנו פוגשים את המשחק בין המרתקים בלאומית, כאשר שתי הקבוצות שאמורות על הנייר להיאבק על העלייה לליגה הראשונה, נפגשות. המארחת, שהיא כמובן גם היורדת הטרייה, מקווה להשיג סיפתח טוב מול הכתומים, ששואפים אולי סוף סוף העונה להשיג את המטרה - לשוב לליגת העל.
דקה 5: שער! מכבי בני ריינה עלתה ל-0:1: אסיל כנאני חטף את הכדור מההגנה, התקדם לעבר השער, בעט צ'יפ מעל השוער, תומר ליטבינוב, וקבע יתרון מוקדם.
דקה 32: שער! בני יהודה השוותה ל-1:1: התקפת הזהובים הציגה לחץ טוב והשיגה את הכדור באזור המסוכן. סתיו נחמני הניף את הרגל ושלח בעיטה עצמתית מכ-25 מטרים שלא הותירה סיכוי לליאור גליקליך בין הקורות.
הפועל עפולה - מ.ס אשדוד 0:1
יורדת נוספת אנחנו מקבלים, כאשר האורחת מעיר הנמל, כמו ריינה, מקווה לחזור תוך שנה אחת בלבד לליגת העל, אך היא יודעת שקל זה לא יהיה וכעת תקווה להשיג ניצחון בכורה מול הקבוצה מהצפון של ארז בנודיס, שחולמת על הפתעה.
דקה 2: שער! הפועל עפולה עלתה ל-0:1: טעות גדולה של ראזי אבו חמדן, אחמד חלאילה ניצל את היציאה הלא טובה של השוער, ושלח את הכדור פנימה מול שער חשוף.
עירוני מודיעין - מכבי הרצליה 0:0
אחרי שקיבלנו שתי יורדות למעלה, הפעם מקבלים שתי קבוצות שכבר היו בלאומית בעונה הקודמת. המארחת, שעלתה בעונה הקודמת ללאומית והשיגה עונה נוספת בסיום דרמטי, מגיעה אחרי ניצחון אחד בלבד בארבעה משחקים בגביע הטוטו, כשמנגד האורחת פתחה טוב את גביע הטוטו עם שני ניצחונות, אך אז הפסידה 2:0 בחצי הגמר מול הפועל עכו.
הפועל ראשון לציון - הפועל כפר סבא 0:0
עוד משחק בין שתי קבוצות שכל אחת מקווה לעשות קפיצת מדרגה העונה. המארחת מעיר היין ניצחה פעם אחת בשלושת המשחקים הראשונים בטוטו והפסידה פעמיים, כשבמשחקי הדירוג ניצחה 2:3 את כפר קאסם. מנגד, הירוקים גם השיגו 2 ניצחונות בשלב הבתים, כשבמשחקי הדירוג הפסידו בפנדלים למ.ס קריית ים.
הפועל עכו - קריית גת 0:0
משחק מסקרן מפגיש לנו את הקבוצה מהצפון מול העולה החדשה ללאומית. המארחת, שלא הפסידה במשחקי גביע הטוטו כלל ולמעשה גם עלתה לגמר עם 0:2 את מכבי הרצליה, רוצה המשכיות. מנגד, האורחת הפסידה פעמיים בשלב הבתים וסיימה בתיקו, כשבמשחקי הדירוג נכנעה 1:0 לכפר שלם, מה שאומר למעשה שהיא עדיין לא ניצחה וכעת מקווה להפתעה.
הפועל כפר שלם - מ.ס כפר קאסם 0:0
משחק בין שתי קבוצות שכבר נפגשו במחזור הראשון של גביע הטוטו, אך אז כפר קאסם יצאה עם ידה על העליונה וכעת כפר שלם מקווה להשיג נקמה ספורטיבית. לאחר מכן, המארחת סיימה פעמיים בתיקו וניצחה 0:1 במשחקי הדירוג את קריית גת, כשמנגד האורחת הפסידה פעמיים בשלב הבתים וגם במשחקי הדירוג לראשל"צ.
מכבי יפו - מ.ס קריית ים 2:0
משחק מסקרן נוסף בין שתי הקבוצות שכבר חוו אחת את השנייה בעונה הקודמת. המארחת, שבעונה שעברה פתחה רע ובסופו של דבר התייצבה עד כדי המקום הראשון של הפלייאוף התחתון, מקווה להשיג ניצחון. מנגד, האורחת שעלתה בעונה הקודמת ללאומית ועשתה עונה מדהימה שהסתיימה במקום השישי, מקווה לשחזר וזה מתחיל היום.
דקה 9: שער! מ.ס קריית ים עלתה ל-0:1: כדור שעלה מהאגף השמאלי גרם לערבוביה ברחבה, את הבלבול של ההגנה ניצל סילה סקו, שמצא את הרשת עם בעיטה שטוחה וחדה אל הפינה.
דקה 14: שער! מ.ס קריית ים עלתה ל-0:2: אילייה פוטקין שוב עשה צרות להגנה באגף שלו, והעביר מסירת רוחב לעברו של אשלי קופידו, שבנגיעה מדויקת הכפיל את היתרון של קבוצתו.
הפועל רעננה - מכבי אחי נצרת 0:2
עוד משחק בין שתי קבוצות שכבר נפגשו אחת מול השנייה, כאשר כבר לפני שישה ימים המועדונים שיחקו במשחקי הדירוג, כשאז מי שיצאה על ידה על העליונה הייתה רעננה, שניצחה 1:4 גדול וכעת רוצה לשחזר את ההישג הספורטיבי. מנגד, העולה החדשה ללאומית, מקווה לרשום נקמה ספורטיבית.
דקה 4: שער! הפועל רעננה עלתה ל-0:1: כבר אחרי 33 שניות בוצעה עבירה על אמיר ברקוביץ' ברחבה. את הפנדל ניגש לבעוט פיטר מייקל. החלוץ לא התרגש והכניע את השוער.
דקה 27: שער! הפועל רעננה עלתה ל-0:2: ברקוביץ' העלה קרן מצד שמאל, וונדרסון יעקובו הצליח לחמוק משחקני ההגנה והכפיל את היתרון של הביתיים.







