פחות מ-48 שעות אחרי שזכה באליפות ארה"ב הפתוחה, נחת היום (שלישי) קרלוס אלקראס בספרד ויחבור אל שאר שחקני נבחרתו בגביע דייויס השבוע.
הספרדי בן ה-19, שהפך לצעיר ביותר בהיסטוריה שעולה אל פסגת הדירוג, התקבל בשדה התעופה בוולנסיה על ידי עשרות צוותי תקשורת ואמר: "אני גאה מאוד להגיע כמדורג מספר 1 בעולם ולעזור לנבחרת. לשחק בגביע דייויס זה תמיד מיוחד. זו אווירה מיוחדת ואני מצפה להיות עם הנבחרת כבר". אלקראס נשאל האם ישמח לשחק מתישהו מול רוג'ר פדרר וענה: "אשמח מאוד. לא רק מולו, אלא מול כל אחד משלושת הגדולים בטורניר גרנד סלאם".
קרלוס אלקראס טניסאי ספרדי אחרי הנחיתה בוולנסיה
קרלוס אלקראס טניסאי ספרדי אחרי הנחיתה בוולנסיה
התרגשות רבה בספרד סביב אלקראס
(צילום: EPA)
אלקראס עשוי לשחק כבר ביום רביעי מול סרביה. הקפטן הספרדי וטניסאי העבר סרג'י ברוגרה אמר: "אנחנו לא יודעים עדיין אם הוא יוכל לשחק ברביעי. נראה איך הוא מרגיש ונדבר על זה איתו. כמובן שנשמח שהוא ישחק כמה שיותר מוקדם".