אחרי תקופה פחות טובה, נראה שאיגה שוויונטק חוזרת להיות הטניסאית המרשימה שהייתה. הלילה (בין שני לשלישי) זכתה הפולנייה לראשונה בקריירה בטורניר סינסינטי לאחר ניצחון 5:7, 4:6 על ג'סמין פאוליני (8 בעולם), ועלתה למקום השני בדירוג העולמי.
כזכור, רק לפני חודש זכתה שוויונטק לראשונה בקריירה בווימבלדון, ושמה סוף לתקופה של יותר משנה שבה לא הצליחה לזכוחת בטורניר גראנד סלאם. כעת, היא עם הפנים לאליפות ארה"ב הפתוחה, שאם תזכה בה היא תוכל לחזור בחזרה לפסגת הדירוג העולמי.
1 צפייה בגלריה
הטניסאית הפולנייה איגה שוויונטק
הטניסאית הפולנייה איגה שוויונטק
עלתה למקום השני בדירוג העולמי. איגה שוויונטק
(MATTHEW STOCKMAN / AFP)
דווקא פאוליני הייתה זו שפתחה את המשחק טוב יותר, ועלתה ל-0:3 לאחר שהשיגה שבירה במשחקון השני. שוויונטק התעוררה וניצחה בחמשת המשחקונים הבאים, כולל שתי שבירות, ולא נבהלה גם כשפאוליני ניצחה בשני המשחקונים שלאחר מכן, וניצחה 5:7 במערכה הראשונה.
המערכה השנייה החלה בשבירה לכל צד והייתה צמודה גם היא, אך גם בה שוויונטק יצאה עם ידה על העליונה בדרך לזכייה 11 בקריירה בטורניר מאסטרס 1000.