מכבי ת"א המשיכה הערב (חמישי) במומנטום הנהדר שלה מול מונאקו בחוץ, וגם הפועל ת"א יכולה סוף-סוף לחייך לאחר ניצחון על מילאנו בהיכל מנורה מבטחים, שקטע עבורה רצף של חמישה הפסדים ביורוליג.
המשחקים והשאלות שמגיעות בעקבותיהם עמדו במוקד הפרק החדש של פודקאסט הכדורסל "MatchUp" מבית Be.po - בהנחיית פיני גרשון ואהרל'ה ויסברג, אליהם הצטרף תום יהושע, עכבר כדורסל ואוהד מכבי ת"א.
2 צפייה בגלריה
פיני ואהרל'ה
פיני ואהרל'ה
פיני ואהרל'ה
(צילום: יובל חן)
אהרל׳ה ויסברג התייחס למצב הקהל של הפועל ת״א: "השבר של אוהדי הפועל ת״א עם הקבוצה הוא הרבה מעבר לאולטראס, זה המיינסטרים של אוהדי הפועל שלא מגיע למשחקים. אם מישהו חושב שזה ייגמר פשוט במעבר לדרייב־אין שנה הבאה, הוא טועה. להפועל יש בעיה קשה על הקהל, בתאי הצפייה היום ראו את המשחק של מכבי. כל האירוע שם מאוד מלאכותי. דרבי באירוח של מכבי – זה לטובתה".
פיני גרשון התייחס לאפשרות כניסת ה-NBA לאירופה: "הכניסה של ה-NBA לאירופה יכולה לשנות את המשחק, ועופר ינאי יכול להרוויח הרבה כסף. הם יכולים להשקיע 600 מיליון דולר באירופה. זה יכול להקפיץ את הערך של שתי הקבוצות".
2 צפייה בגלריה
עודד קטש
עודד קטש
"בסוף מאמנים רוצים להיות במקום מצליח". עודד קטש
(צילום: עוז מועלם)
על מכבי ת״א אמר גרשון: "עודד קטש מאמן טוב. בסוף לוקחים לקבוצות גדולות מאמנים מצליחים. הוא רוצה להיות במקום מצליח, כי ככה מאמנים נמדדים – באליפויות וגביעים. הניצחון היה ניצחון של מאמן".
ויסברג ניתח את הפועל ת״א: "ברבע הראשון התרשמתי מהפועל, דברים השתנו. מיציץ' לא היה מעורב, אלייז׳ה בראיינט ריכז. קולין מלקולם הוכיח שהוא יכול להיות אחד הפורוורדים הטובים ביורוליג. היא סיימה את הרבע הראשון עם שבעה אסיסטים, זה מטורף בשבילם. בראיינט היה מושלם הערב. היו דקות של חזרה להרגלים הישנים”.
על מכבי הוסיף: "הפנצ׳ר הגדול של מכבי היה בקיץ. בסוף זאת עונה טובה לקבוצה ולא טובה למועדון. עכשיו היא צריכה לרדוף אחרי הפליי־אין"
הפודקאסט מבית Be.po הועבר בשידור חי ב-ynet, בעמודי הפייסבוק של Be.po ו-ynet, ובערוץ היוטיוב של Be.po. לאחר מכן הפרק יהיה זמין להאזנה בכל אפליקציות הפודקאסטים.
להאזנה בספוטיפיי, אפל ויוטיוב - לחצו כאן.
פורסם לראשונה: 23:47, 26.02.26