עונת ה-MLS יצאה הלילה (בין שבת לראשון) לדרך עם מספר תוצאות מעניינות. במוקד, האלופה, אינטר מיאמי, הובסה 3:0 בחוץ בידי לוס אנג'לס FC באופן די מפתיע. בנוסף, תאי בריבו שכבש 18 שערים בעונה שעברה, פתח בדיוק היכן שסיים, כשהבקיע את השער היחיד בניצחון 0:1 הביתי של קבוצתו החדשה ועשה זאת דווקא מול האקסית, פילדלפיה יוניון.
כחודשיים וחצי אחרי שחגגו אליפות היסטורית, לאו מסי ומיאמי התייצבו עם הרבה ציפיות למשחק הפתיחה של העונה, אך חטפו סטירה מצלצלת לה הם לא ציפו. המקומיים פתחו נהדר והגיעו לשני מצבים נהדרים בתוך עשר דקות. שער היתרון של האורחת הגיע בסופו של דבר בדקה ה-38, כשאיבוד כדור של מיאמי בחצי המגרש שלה הוביל למסירה מצוינת של סון יונג-מין לדויד מרטינס - שכבש את הראשון. מרטינס היה קרוב להשלים צמד בתוך תוספת הזמן של המחצית הראשונה, אך החמיץ לבדו מול שוער האורחת.
2 צפייה בגלריה


מיאמי חטפה סטירה מצלצלת במשחק הפתיחה. לאו מסי
(צילום: Ryan Sirius Sun/Getty Images/AFP)
האלופה התעוררה מעט במחצית השנייה והחלה להפעיל לחץ על לוס אנג'לס, אך לא הייתה מספיק מדויקת. דווקא המארחת הייתה זו שהבקיעה, כאשר כדור ארוך נהדר של טימות'י טילמן מצא את דניס בואנגה, שניצל יציאה רעה של שוער מיאמי, דיין סנט קלייר בשביל לנגוח את השני. בואנגה הוסיף גם בישול בתוספת הזמן, כאשר מצא את המחליף, ניית'ן אורדז, שגלגל פנימה וחתם את החגיגה המקומית.
בריבו חגג מול האקסית
שלוש עונות שיחק תאי בריבו בפילדלפיה יוניון (שתיים וחצי ליתר דיוק), כאשר האחרונה הייתה פשוט נהדרת - מה שסידר לו מעבר וחוזה מרשים בדי.סי יונייטד. רצה הגורל ומשחקו הראשון של החלוץ הישראלי בקבוצתו החדשה הגיע דווקא מול זו הקודמת, אך הוא הראה שעל כר הדשא אין לו סנטימנטים, והבקיע את השער היחיד במשחק וסידר 0:1 ושלוש נקודות במשחק פתיחת העונה. בהמשך, הוא גם נבחר לאיש המשחק.
למען האמת, בריבו מצא את הרשת פעמיים במהלך המשחק, אך בפעם הראשונה השער שלו נפסל בשל נבדל של המבשל. הרגע הגדול של בריבו הגיע בדקה ה-23, כאשר התקפה מתפרצת של המארחת הסתיימה במסירה מצוינת של פגלואו הברזילאי, ובריבו, שעמד לבדו מול השוער, לא התבלבל והבקיע.






