מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
vesty
mynet
משחקים
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
חדשות
"משקרים לנו, לא נחזור הביתה"
קרב קשה התנהל אתמול בגבול עזה כשמחבלים יצאו ממנהרה בקרבת הגבול, זוהו על ידי תצפיתניות ופתחו באש לעבר הכוח • שלושה מהם חוסלו, הרביעי נמלט לרפיח • האירוע, שרכזי ביטחון ביישובים הסמוכים אפילו לא עודכנו לגביו, מדליק נורות אדומות אצל התושבים שחוששים גם ככה • בימים אלה הם מתחילים לחזור לבתיהם, לאחר שבצה"ל טענו כי "אין מניעה ביטחונית" • "עדיין מדברים על התמגנות, מצלמות, גדרות, מרכיבי ביטחון - ולא על ביטחון אמיתי", זועם תושב נחל עוז, "סיימנו להיות פראיירים"
מתן צורי, יואב זיתון, יעל צ'כנובר
|
07.06.24
"הוא חי כגיבור ומת כגיבור"
חסן שעלאן
|
07.06.24
פעוטה מתה לאחר שנשכחה ברכב
מתן צורי
|
07.06.24
הרכיבה האחרונה של גיא תימור
סגן אלוף ישראל ברכיבת אופניים נהרג אתמול באימון רכיבה על ידי נהג צעיר שהשתולל בכביש • רק השנה קטף שתי מדליות כסף באליפויות ארציות • מאמנו של תימור: "אבדה ענקית וכואבת"
מתן צורי, נדב צנציפר, דן רבן
|
07.06.24
רפאל חזר למילואים השבוע ונהרג במתקפת הכטב"מים על חורפיש
רוני גרין שאולוב
|
07.06.24
"אחותי צעקה גיא חי, אבל..."
מירב דלאל לא הייתה רגועה כשבנה גיא יצא למסיבת הנובה, וכשאחיו הגדול גל הצטרף אליו הדאגה רק גברה • גל הצליח להסתתר מהמחבלים וניצל, גיא, שלא רצה לעזוב את חבריו, נחטף לעזה עם אחד מהם • בראיון לפודקאסט "הכותרת" של ynet מספרים מירב וגל על הפגישה האחרונה של האחים, על סרטון החטיפה של גיא שהתפרסם בזמן שגל עדיין נמלט על נפשו, ועל האמונה שהמשפחה עוד תתאחד: "אין אופציה אחרת. גיא שלי צריך לחזור אליי"
הגר כוכבי
|
07.06.24
"הזכות לשוויון צריכה להיות גם בחיים"
07.06.24
היועמ"שית לנתניהו: ועדת חקירה ממלכתית עכשיו
טובה צימוקי
|
07.06.24
גנץ הגיע לדד-ליין
שלושה שבועות אחרי שהציב אולטימטום לראש הממשלה, וברקע קולות מלחמה בצפון: יו"ר המחנה הממלכתי צפוי לעזוב מחר בערב את קואליציית נתניהו – ולפעול לבחירות והקמת ממשלת אחדות לאומית רחבה • "נכנסתי לממשלה לא בשביל ביבי", גנץ אמר בשיחות סגורות, "אלא בגלל החיילים, החטופים והחטופות"
יובל קרני
|
07.06.24
המרוץ לפרלמנט
07.06.24
לא אקטואלית
"ישראל נלחמת עם אילה חסון", ערוץ 11, 18:00
עינב שיף
|
07.06.24
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
עיתון