מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
כבישה
בּוֹל בזמן: בודהה בול אורז מלא, מקושקשת טופו וירקות בכבישה זריזה
על פי הרפואה הסינית, כאשר אנחנו חווים תקופה של פחדים וחוסר ודאות, נוכל לחזק את הכליות גם בהוספה של הטעם המלוח. מתכון לקערת בודהה עם ירקות בכבישה מהירה שתיתן בוסט טבעי לקיץ
שפית אורחת: אביטל סבג
|
26.06.23
לא להחמיץ: איך הפכו המזון המותסס והכבישה הפרוביוטית לטרנד תוסס?
כך כבשה צנצנת החמוצים של סבתא גם את מסעדות הגורמה וגם את עולם המחקר, ומהי הנוסחה המנצחת לצנצנת של חיידקים טובים תוצרת בית? המתכונים בפנים
רויטל פדרבוש
|
14.01.21
האישה שמכניסה הכל לצנצנת
רונית שוסטרמן, המכונה גם "המצנצנת", התמסרה לחמוצים ולריבות, או במילים אחרות, לכל מה שאפשר לשים בתוך צנצנת. עכשיו היא מתפרעת ממש וכובשת כמעט כל דבר שאפשר לעלות על הדעת - מפטריות שימג'י, דרך במיה, שסק, קליפות אבטיח ועד לסלק ואננס. יצאנו איתה למסע תוסס עם אג'נדה של אפס פסולת
יניב פוהורילס
|
13.06.20
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
מתכונים
אוכל
מנטה
טופו
מתכונים בריאים
רפואה סינית
פרוביוטיקה
חמוצים
אורז מלא
מזונות מותססים