חברת ארקיע הציגה היום (ד') את מחלקת העסקים החדשה שתפעל על מטוס האיירבוס A330-900 של חברת GullivAir הבולגרית שמטוסיה משמשים להפעלת הקו הישיר לניו יורק. המחלקה היוקרתית כוללת 18 מושבים מרווחים הנפתחים למיטת שינה באורך של שני מטרים, כבודה מורחבת, ערכות נוחות אישיות, שירות VIP מלא ותפריט אוכל פרימיום. המחיר: החל מ-1,750 דולר לכיוון.
11 צפייה בגלריה
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
(צילום: רפי דלויה)
במהלך מסיבת עיתונאית הודיעה ארקיע כי היא מתגברת את הקו לניו יורק באמצעות מטוס בואינג 787 דרימליינר חדש של חברת Neos האיטלקית. מטוס הדרימליינר החדש כולל 355 מושבים, בהם 26 מושבי פרימיום אקונומי משודרגים. עלות השדרוג למושב בפרימיום אקונומי עומדת על 600 דולר לכל כיוון. הוספת המטוס תאפשר תוספת של שתי טיסות שבועיות – שיצטרפו לשלוש הקיימות, כך שבסך הכל תפעיל ארקיע חמש טיסות שבועיות בקו זה. בארקיע הדגישו כי דיילות ישראליות של החברה מצטרפות לצוות בכל טיסה.
כמו כן, במהלך האירוע הושק קמפיין הקיץ של ארקיע לשנת 2025, בכיכובו של הפרזנטור החדש – השחקן והקומיקאי אוראל צברי. המסר המרכזי: "חייבים להתאוורר? ארקיע – המאוורר הלאומי! רוצים חו"ל? עושים חו"ל!".
11 צפייה בגלריה
אוראל צברי - הפנים החדשות של ארקיע
אוראל צברי - הפנים החדשות של ארקיע
אוראל צברי - הפנים החדשות של ארקיע
(צילום: שי יחזקאל)
בחזרה למחלקת העסקים. נציין תחילה כי הכניסה לביזנס היא מגיל 12 ומעלה, מה שמעלה את הסיכוי לטיסה שקטה. המנות המוגשות הן פרי יצירתם של השפים מחברת "תמם" – חזי ברק ורומן כהן. לצד האוכל מוגשים יינות בוטיק ישראליים (לבנים ואדומים), קוקטיילים ואלכוהול מגוון. כמו כן, מוגשים במהלך הטיסה נשנושים קלים – מגוון כריכונים במילויים משתנים, מבחר פטיפורים קלאסיים ופיצוחים קלויים, מלוחים ופריכים. בטיסות החזור מניו יורק מופעל שירות קייטרינג של חברת פרסקו המקומית.
במהלך תצוגת התכלית היום הירקות בסלט הוגשו טריים ורעננים, עם נגיעות "פיינשמקריות" של אוכמניות טריות – תוספת לא שגרתית, במיוחד כשמדובר בפרי יקר בתחילת העונה. מנת הפרגית הייתה נימוחה בפה והוגשה ברוטב טעים, ואילו מנת הבשר – לדבריהם של הטועמים באירוע – הייתה הפופולרית ביותר ונחטפה ראשונה: סטייק עסיסי ונדיב. לאוהבי הדגים, גם המנה הימית לא אכזבה – טעימה, מעוטרת בירק מבושל ורוטב מעט מלוח.
11 צפייה בגלריה
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
התפריט של הביזנס
(צילום: איריס ליפשיץ-קליגר)
11 צפייה בגלריה
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
(צילום: איריס ליפשיץ-קליגר)
11 צפייה בגלריה
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
(צילום: איריס ליפשיץ-קליגר)
11 צפייה בגלריה
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
מנת הבקר
(צילום: איריס ליפשיץ-קליגר)
11 צפייה בגלריה
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
סטייק הפרגית
(צילום: איריס ליפשיץ-קליגר)
11 צפייה בגלריה
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
(צילום: איריס ליפשיץ-קליגר)
11 צפייה בגלריה
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
הערכה האישית שנוסעי המחלקה מקבלים
(צילום: איריס ליפשיץ-קליגר)
11 צפייה בגלריה
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
מחלקת הביזנס החדשה של ארקיע
כמובן שהרמנו כוסית לחיים
(צילום: איריס ליפשיץ-קליגר)
11 צפייה בגלריה
רפי נקש, בעל השליטה בארקיע, במחלקת הביזנס החדשה
רפי נקש, בעל השליטה בארקיע, במחלקת הביזנס החדשה
רפי נקש, בעל השליטה בארקיע, במחלקת הביזנס החדשה
(צילום: רפי דלויה)
המושבים במחלקת העסקים נוחים ומרווחים. כל מושב מאפשר שכיבה מלאה הנשלטת באמצעות מסך טאץ', ומציע חוויית טיסה אישית ונעימה. בשורת המרכז, כל תא כולל שני מושבים עם מחיצה חלקית ביניהם – אך מי שבוחר לשבת ליד החלון נהנה ממושב ביזנס בודד, ללא שותף.