גם לקריות מגיע: בית מלון ראשון, בשם "פארק עדן", יוקם בקריית מוצקין. חברת "ממש מלונות" מקבוצת שתית, חברת נדל"ן שבבעלות איש העסקים שלום שטרית, שהקים את מלון קדם בטירת כרמל, תקים בהשקעה של כ-55 מיליון שקל את המלון בקריית מוצקין. המלון, שישתרע על שטח של כ-7,500 מ"ר, יכלול כ-100 חדרים, בהם גם חדרים המותאמים למשפחות, לצד בריכה וספא על הגג. הפרויקט קיבל לאחרונה היתר בנייה, לאחר שזכה לפני כשנה במכרז של רשות מקרקעי ישראל (רמ"י), והשלמתו צפויה בשנת 2029. למלון מתוכננות גם מרפסות בשטח כולל של כ-1,500 מ"ר.
קבוצת שתית בונה כעת את פרויקט "יקב זמארין" בזכרון יעקב, הכולל יקב חדש, מרכז מבקרים ומתחם אירוח ומסחר.
המלון בקריית מוצקין ממוקם ליד גן החיות ותיאטרון מוצקין. לדברי שטרית, המלון מתוכנן כמתחם רב-שימושי במטרה להפוך ליעד משפחתי, ובמקביל במהלך ימי השבוע יתמקד גם בפעילות עסקית, עם אולמות כנסים ואירועים גדולים. בנוסף צפוי המלון לכלול סוויטות ייעודיות להתארגנות כלות וקומת עסקים שתשרת בין היתר את הביקוש מצד חברות באזור.
לדבריו, מיקום המלון מאפשר נגישות גבוהה לאטרקציות מרכזיות בצפון, מהגליל ועד חופי הים, והופך אותו לבסיס יציאה לטיולים. "אנחנו אוהבים לעשות דברים חלוציים, כמו מלון קדם שפתחנו בטירת כרמל. היו אז שהרימו גבה והיום הוא אחד המלונות המצליחים בארץ", אמר שטרית. "אנחנו במרחק לא גדול מחברת רפאל, שיש לה דרישה קבועה של 30 חדרים ביום, לכן נקים קומת עסקים ייחודית".
פורסם לראשונה: 00:00, 11.06.26






