מור סקלדניק (31), מעצבת ומפיקת אירועים מבת חפר שבשרון, העתיקה בחודש האחרון את מגוריה לאזור ים המלח, כדי לממש את הפרויקט שבחרה לקחת על עצמה: להמשיך לחגוג את ימי ההולדת של תושבי קיבוץ בארי.
"רציתי לשמח ולתת תשומת לב לאנשים היקרים האלה, שעברו תופת", הסבירה. "בגלל העבודה שלי אני יודעת לשזור פרחים, אז החלטתי שאשזור להם זר לראש, וחשבתי שיהיה נחמד שאצרף גם מתנה לכל אחד". סקלדניק פירסמה בחשבון הפייסבוק שלה שהיא מחפשת תרומות של מתנות לתושבי בארי שחוגגים יום הולדת, והפרויקט תפס תאוצה. "מצאתי את עצמי מסתובבת בלובי של המלון ושואלת אנשים לגבי תאריך הלידה שלהם, כדי לראות שלא פיספסתי אף אחד. אמא אחת אמרה לי שלבת שלה יש יום הולדת בקרוב אבל היא בעזה, ומישהו אמר לי שלהורים שלו יש בנובמבר אבל הם חטופים".
1 צפייה בגלריה
yk13694333
yk13694333
(מור והמתנות)
התגובות ליוזמה של סקלדניק מרגשות אותה כל פעם מחדש. "אנשים אמרו לי שלרגע הרגישו שהם בחיים הנורמליים שהיו להם לפני 7 באוקטובר. אנשי הקיבוץ כבר מכירים אותי כ'זו שאחראית על המתנות'. איכשהו נהייתי סנטה קלאוס שלהם. כבר חילקתי לא מעט מתנות. מרגש איך מפוסט בפייסבוק הוצפתי בתרומות מדהימות - יצירות ועבודות יד של אנשים, חנויות מדהימות, אנשים פרטיים שתרמו לי אלפי שקלים כדי לקנות מתנות מיוחדות".
לתרומות: מור סקלדניק 0502033326