צה"ל הודיע שלשום כי גופתו של רב"ט ניק בייזר חולצה מרצועת עזה. ניק בן ה־19 מבאר־שבע שירת כנהג במת"ק ארז. בסרטון שהפיץ חמאס הוא תועד נלקח בכפייה ממיגונית על ידי מחבלים חמושים שחדרו אל הבסיס.
בסרטון שהופץ אחרי החטיפה נראה ניק במצב טוב יחסית מבחינה גופנית. אמו קטיה סיפרה אז כי מיד לאחר האזעקות ב־7 באוקטובר היא התקשרה אליו. "הכל בסדר, כולם נכנסו למיגונית", ענה. "בשבע בבוקר, כשראינו בחדשות שיש חשש לחדירת מחבלים, הבת שלי ניקול צילצלה אליו. בשיחה הזאת שמענו יריות ברקע, אבל ניק אמר לה, 'אל תדאגי, הכל יהיה בסדר, יהיה טוב' והשיחה נותקה. בשבע ועשר דקות הסלולרי שלו כבר לא היה זמין".
ב־12:00 קיבלה המשפחה סרטון שהופץ בטלגרם, שבו נראים בייזר וחבריו - בהם רון שרמן - מובלים לרצועת עזה. "גררו אותו החוצה", סיפרה אז האם, "בסרטון רואים את ניק נכנס לעזה על הרגליים". בחודש שעבר היא סיפרה כי קיבלה מצה"ל פריטים השייכים לבנה, ובהם את השעון שלו. אבל בסוף השבוע קיבלה המשפחה את הבשורה הקשה כי הבן נרצח בשבי חמאס בעזה.
הלווייתו של בייזר ז"ל תתקיים היום בשעה שלוש בבית העלמין הצבאי בבאר־שבע.







