רס"ר (מיל') איתן נאה (26), מקיבוץ שדה אליהו, לוחם בחטיבת הקומנדו של יחידת דובדבן, נפל בקרב בדרום רצועת עזה.
נאה הותיר אחריו סבא וסבתא שחיים בקיבוץ, הורים, אח ואחות. שירה, חברתו של איתן, ספדה לו: "איתן האהוב, נתגעגע לחיוך היפה שלך, ללב הכי ענק, לשמחה, לעדינות".
יוסי נאה, סבו של איתן, סיפר בכאב: "זו לא סתם הודעה קשה ועצובה. זה הנכד הגדול שלנו, ממש פרח, אהב את הארץ, אהב את הקיבוץ, אהב לעבוד ולעזור. בחור חזק, גבוה ונהדר, ויפה. אהב את העם, אהב לטייל, ללכת ברגל כמה שיותר. דיברתי איתו בפעם האחרונה לפני חודש כי היה בעזה. הוא היה אחד הטובים ביותר בדובדבן ובכלל".
חוה כהן, נציגת קיבוץ שדה אליהו, סיפרה כי רס"ר נאה "נולד וגדל בשדה אליהו, הוא דור רביעי בקיבוץ. הוא היה חניך ומדריך ב'בני עקיבא', ושיחק כדורסל כתחביב". לפי כהן, הוא נשאר לתקופת קבע נוספת בצה"ל, ולאחר שחרורו טייל בשביל ישראל והמשיך לטיול גדול בדרום אמריקה. "איתן היה אמור להתחיל באוקטובר לימודי מכינה בירושלים, אך אתמול בערב הגיעה הבשורה הקשה לקיבוץ. הוא היה בחור יפה שכל הילדים העריצו", אמרה כהן.
דן צ'רטר, חברו הקרוב, הוסיף כי "איבדתי חבר יקר, הכי טוב שיש. ערכי, ציוני, פטריוט, שהעמיד תמיד את טובת העם והמדינה לפני הצרכים שלו. הוא היה חכם מאוד, וחזק - פיזית ומנטלית. הייתי בטוח שהוא יהיה הרמטכ"ל בסוף. אדם כל כך מוכשר שמסוגל לעשות הכל. כולם אהבו אותו. זו אבידה גדולה לעם ישראל".







