לכבוד הקיץ, מלון וולדורף אסטוריה בירושלים פתח לאחרונה את "הטרסה", הבר שעל גג המלון. בתפריט תמצאו מנות לשיתוף מהמטבח הים-תיכוני של שף איציק מזרחי ברק. לצד האוכל ניתן למצוא תפריט אלכוהול מוקפד בשיתוף מזקקת מקאלן שחוגגת 200 שנות קיום.
1 צפייה בגלריה
yk13967630
yk13967630
(צילום: דניאל לילה)
התפריט כולל סלטים כעלי חסה פריכים, פלחי תפוז, שקדים, ויניגרט והדרים. מנות שרינג כפרחי כרובית בטמפורה, פלחי תפוח אדמה צעיר, שקשוקה במחבת עם קבב מפורק, קבב דג ים עם תבשיל עלי מנגולד, ברבוניות מטוגנות בשמן עמוק, אדנה קבב, ספייריבס טלה מפורק, מיני המבורגרים ועוד. בגזרת הקינוחים תמצאו פאי פיסטוק ועוגת פאדג' שוקולד.
ב"טרסה" יגישו במהלך הקיץ שלושה קוקטיילים מיוחדים. הראשון, "ירושלים של זהב", שנוצר לרגל חגיגות העשור למלון עם וויסקי במהדורה מוגבלת של וולדורף אסטוריה, סירופ דובדבנים ביתי, ביטר פלפל שחור וציפורן, מבושם בקינמון בענן עשן. עוד בקוקטיילים: Old Fashioned - מקאלן דאבל קאסק 12, ביטר תפוזים, סירופ קנה סוכר וקליפת תפוז; Speyside Sunset - מקאלן דאבל קאסק 12, ליקר בנדיקטין, ורמוט רוסו וביטר תפוזים. קוקטייל נוסף מומלץ הוא הג'ין אנד טוניק ים-תיכוני - ג'ין מארה, בנדיקטין, סירופ כוסברה ביתי, ביטר טימין, מיץ לימון, מי טוניק. ויש גם תפריט סיגרים.
מלון וולדורף אסטוריה, גרשון אגרון 26, ירושלים א'-ה' בין השעות 23:00-18:30. חנייה חינם לשעתיים