הנציג היחיד שלנו בליגה הטובה בעולם, מנור סולומון, לא ישחק העונה בקבוצתו טוטנהאם כמעט בוודאות. סולומון הספיק לערוך שש הופעות בקבוצה בעונה שעברה ולתרום שני בישולים, אבל החמיץ את רובה בגלל פציעה בברך. הוא כבר בן 25, ועוד עונה מפוספסת בה לא יקבל דקות קבועות או שוב יהיה מושבת בגלל פציעות, עלולה להחזיר את הקריירה שלו לנקודת ההתחלה.
הסגל עמוס: ברנן ג'ונסון עשה עבודה טובה באגף שמאל (שסולומון אוהב) כאשר טוטנהאם הייתה זקוקה לו, יש לה ביד גם את רישרליסון שיכול לשחק שם, ואת טימו ורנר שהושאל לעונה נוספת. המנג'ר אנג' פוסטקוגלו בכלל שם עין על אברצ'י אזה של קריסטל פאלאס ונבחרת אנגליה, כך שבעונה עם שאיפות גדולות, אין שם מקום וסבלנות לשחקן מחלים. בהכנה סולומון שותף בשלושה משחקים (פתח רק באחד), ולא הציג יכולת גבוהה.
טוטנהאם מעדיפה לשלוח את סולומון לקבוצה שבה יהיו לו יותר הזדמנויות לשחק. הצד החיובי הוא שטוטנהאם לא מוכנה למכור אותו, ומאמינה בו. לזכותו עומדת התרומה היפה בליגת האלופות עם שחטאר דונייצק והתקופה הטובה בפולהאם. לרעתו: שנתיים באנגליה, שתי פציעות ברך קשות, רק 30 משחקים. השיקום מתחיל עכשיו.