שארלוט מה-MLS הודיעה אתמול על החתמתו של עידן טוקלומטי, אותו היא רכשה ממכבי פ"ת תמורת שלושה מיליון יורו. מחזיקת הגביע גם תקבל 15 אחוז ממכירה עתידית שלו. בכך מצטרף השחקן לליאל עבדה, שחקן נוסף שגדל במועדון הפתח-תקוואי, ועבר לשארלוט בחודש מארס האחרון.
החלוץ, שחגג החודש 20, רשם 70 הופעות במכבי פ"ת מאז הופעת הבכורה שלו ב-2022, במהלכן כבש 17 שערים והוסיף 7 בישולים. הוא הפך להעברה השלישית הגדולה בתולדות מכבי פ"ת, אחרי עבדה שחתם בקיץ 2021 בסלטיק תמורת ארבעה מיליון יורו ומנור סולומון שהצטרף בינואר 2019 לשחטאר דונייצק בסכום של 6.5 מיליון יורו. עבור שארלוט הוא השחקן הרביעי הכי יקר בתולדות המועדון, כשהראשון הוא עבדה שנרכש מסלטיק במארס תמורת שמונה מיליון יורו.
הג'נרל-מנג'ר זוראן קרנטה: "עקבנו אחרי עידן, הוא חלוץ רעב לשער, מגוון, עם שילוב נהדר של קצב ויכולת טכנית". טוקלומטי: "תודה על המסע שעברתי כשחקן וכבן אדם, ועל האהבה שכולם במכבי פ"ת נתנו לי מהיום הראשון".
אחרי שמונה עונות במכבי ת"א, אייל גולסה סיכם במכבי פ"ת.
הפועל ירושלים. מתן חוזז שב למועדון אליו הושאל בעונה שעברה ממכבי ת"א, והפעם בהעברה חופשית. (שמעון אלבז)
ליגה לאומית. הערב (19.00) במחזור הראשון: הפועל ר"ג - כפר-סבא, מכבי יפו - מכבי הרצליה (נס-ציונה), הפועל רמה"ש - כפר שלם, הפועל רעננה - נוף-הגליל (לויטה).
כדורסל. נבחרת הקדטיות (מיקה ינאי 25) גברה אתמול 74:81 על מונטנגרו משחקי הדירוג 16-9 באליפות אירופה והבטיחה שנה נוספת בדרג א'. (רענן וייס)
כדורעף. ישראל ניצחה 1:3 בקרואטיה בבית 4 הקדם-אירופי ומאזנה כעת הוא 1:1. (ספי פסטרנק)






