רשת המלונות בראון הוטלס תחלק ללקוחות זכאים שהתארחו במלון לייטהאוס אילת שוברים בשווי 100 שקל עד לסך מצטבר כולל של 900 אלף שקל. השוברים ישמשו לארוחות וטיפולי ספא. כך עולה מהסדר פשרה שגובש במסגרת בקשה לאישור תביעה ייצוגית נגד הרשת.
זאת, בטענה כי במלון לייטהאוס אילת, הטעתה רשת בראון את לקוחותיה ביחס לגודל החדרים שהוצגו באתר. מקבלי הפיצוי יהיו חברי הקבוצה אשר ביצעו הזמנתם במוקד השירות הטלפוני של בראון או באתר האינטרנט של בראון, ואשר לנו במלון לייטהאוס בחדר שאינו חדר מסוג אקונומי. בבקשה לאישור ייצוגית טען המבקש כי הזמין חדר מסוג "סופריור" וכי החדר פורסם באתר כחדר בגודל של כ-36 מ"ר, בעוד בפועל שטחו של החדר קטן באופן ניכר.
ממלונות בראון נמסר: "הרשת מקפידה תמיד לפעול בשקיפות, מקצועיות ואמינות מול קהל האורחים והלקוחות שלה. במקרה זה, הסתמכנו בתום לב על מידע שגוי שקיבלנו מהמפעיל הקודם של המלון, ואנו מצרים על כך מאוד".