מי אנחנו?
"חוות התבלינים בגלבוע" הוקמה בשנת 1994, וסוגרת בימים אלה 30 שנות פעילות. הקונספט - מסעדה גלילית ים-תיכונית על מורדות הגלבוע. "עד לפרוץ המלחמה שנת 2023 הייתה השנה הכי מוצלחת שלנו", מספר אורן מס, מנהל החווה: "הייתה המון עבודה, היו כל יום קבוצות תיירים מחו"ל, הרבה ישראלים ובסופי השבוע המקום היה מפוצץ. לא היה שולחן פנוי, היה צריך להזמין מקום אפילו שבועיים מראש".
איך המלחמה השפיעה עליך ועל העסק:
"למרות שלא היינו בקו האש הראשון, המלחמה פגעה בנו אנושות. היינו סגורים יותר מחודשיים וגם בתקופה שהיינו פתוחים - ירדנו ביותר מ-50% בנפח הפעילות", מתאר מס. "העסק היה סגור בחודש הראשון. פתחנו חצי כוח, לא היו אנשים - היו ימים שהגיעו רק שבעה-שמונה לקוחות, מה שעבורי מהווה הפסד מוחלט. יש לי הרבה קליינטים מהמרכז שחששו שבגלל שהצפון מטווח - גם אצלנו מסוכן. הרבה קליינטים היו במילואים ולכן לא הגיעו, ובכלל - מצב הרוח היה ירוד, אף אחד לא רצה לבלות. אני מעסיק כ-25-20 אנשים - ובמצב כזה, לא שווה אפילו לפתוח קופה".
חוזרים לשגרה:
"מאז הפסקת האש אני מרגיש התעוררות. אני קורא לציבור הישראלי לחזור אלינו, להגיע לטייל בגלבוע ולאכול כאן - אני מתחייב להמשיך ולהגיש את האוכל הכי טוב שאנחנו יודעים לעשות, וקורא לכל הציבור להגיע לגליל ולעמקים ולסייע לנו להתאושש".
איפה תמצאו אותנו:
שעות פעילות: שני - רביעי: 17:00-12:00 , חמישי: 21:30-12:00 , שישי: 21:30-12:00 , שבת: 21:00-12:00 , טלפון: 04-6531093 , דרך נוף הגלבוע, כביש 66








