מי אנחנו?
"חוות התבלינים בגלבוע" הוקמה בשנת 1994, וסוגרת בימים אלה 30 שנות פעילות. הקונספט - מסעדה גלילית ים-תיכונית על מורדות הגלבוע. "עד לפרוץ המלחמה שנת 2023 הייתה השנה הכי מוצלחת שלנו", מספר אורן מס, מנהל החווה: "הייתה המון עבודה, היו כל יום קבוצות תיירים מחו"ל, הרבה ישראלים ובסופי השבוע המקום היה מפוצץ. לא היה שולחן פנוי, היה צריך להזמין מקום אפילו שבועיים מראש".
1 צפייה בגלריה
yk14180830
yk14180830
(סעודה לנופי הגלבוע | צילום: בן פרשיץ)
איך המלחמה השפיעה עליך ועל העסק:
"למרות שלא היינו בקו האש הראשון, המלחמה פגעה בנו אנושות. היינו סגורים יותר מחודשיים וגם בתקופה שהיינו פתוחים - ירדנו ביותר מ-50% בנפח הפעילות", מתאר מס. "העסק היה סגור בחודש הראשון. פתחנו חצי כוח, לא היו אנשים - היו ימים שהגיעו רק שבעה-שמונה לקוחות, מה שעבורי מהווה הפסד מוחלט. יש לי הרבה קליינטים מהמרכז שחששו שבגלל שהצפון מטווח - גם אצלנו מסוכן. הרבה קליינטים היו במילואים ולכן לא הגיעו, ובכלל - מצב הרוח היה ירוד, אף אחד לא רצה לבלות. אני מעסיק כ-25-20 אנשים - ובמצב כזה, לא שווה אפילו לפתוח קופה".
חוזרים לשגרה:
"מאז הפסקת האש אני מרגיש התעוררות. אני קורא לציבור הישראלי לחזור אלינו, להגיע לטייל בגלבוע ולאכול כאן - אני מתחייב להמשיך ולהגיש את האוכל הכי טוב שאנחנו יודעים לעשות, וקורא לכל הציבור להגיע לגליל ולעמקים ולסייע לנו להתאושש".
איפה תמצאו אותנו:
שעות פעילות: שני - רביעי: 17:00-12:00 , חמישי: 21:30-12:00 , שישי: 21:30-12:00 , שבת: 21:00-12:00 , טלפון: 04-6531093 , דרך נוף הגלבוע, כביש 66