מה צריך?
• 1 בננה פרוסה לחתיכות
• 3 דפי פילו
• 3-2 כפות ממרח נוטלה
• שמן זית להברשה וטיגון
להגשה:
• אבקת סוכר
כך עושים:
1. מניחים דף פילו על משטח עבודה, מברישים בשמן זית, מקפלים לחצי.
2. מורחים נוטלה בצד הרוחבי שקרוב אליכם (כמו בתמונה), מניחים פרוסות בננה במרווחים של אצבע בין פרוסה לפרוסה ומגלגלים לרולדה.
3. בעזרת מספריים חותכים בין המרווחים ליצירת קוביות.
4. במחבת שהברשנו/השפרצנו ממש מעט שמן זית, נטגן משני צידי הקוביות להזהבה יפה. 5. מפדרים באבקת סוכר ומגישים.







