אחד הפסטיבלים האהובים עלינו מתרחש מדי חורף בערבה. "מהחממה לצלחת", שמציין את שנתו החמישית, עושה הרבה כבוד לחקלאות ולתוצרת המקומיות. השנה יתפרס הפסטיבל על פני 170 קילומטרים של טעמים, ריחות וחוויות, ממושב עידן שבצפון הערבה ועד קיבוץ אילות שבדרום, ויציע מגוון רחב של חוויות קולינריות לכל הגילים. השפים רז רהב ואוהד לוי בארוחה משותפת בפארק תמנע, השפית איתיאלה עם השפים הלל גרדי ויריב איתני בארוחה משותפת, השפים המקומיים יבשלו היישר מהחממה לצלחת. יתקיימו גם סיורים במזקקות ובחממות, ארוחות בוקר מהחממות במתחמי הלינה באזור, טעימות יין וסיורים קולינריים וחקלאיים ועוד.
1 צפייה בגלריה
yk14236865
yk14236865
("מהחממה לצלחת")
הפסטיבל מתקיים בעונתה היפה של הערבה, שבה החממות מלאות ושופעות בתוצרת מקומית. נופי החורף המדבריים מזמנים זמן מושלם גם לטיולים ולהיכרות עם האנשים שהופכים את הערבה לאזור כה מיוחד.
מהחממה לצלחת. הערבה התיכונה והדרומית. חמישי-שבת, 20-22.2.25 להרשמה ופרטים: farmtotablearava.co.il