כאשר יוסי אבוקסיס קיבל את מכבי נתניה במקום מרקו בלבול, הקבוצה הייתה תקועה במקום האחרון עם ארבע נקודות. זה לקח 12 מחזורים, ואחרי ה-1:2 אמש על הפועל חדרה היא כבר במקום השישי, ששווה לפלייאוף העליון.
מי שנועלת עכשיו את הטבלה היא חדרה, שגם חילופי מאמנים בפעם השנייה העונה לא עזרו לה. נמרוד קוסטיקה ראה בדקה ה-13 טעות נוראית של השוער שלו, גיא הרמן, שאיבד את הכדור לאיגור זלאטנוביץ' בדרך לשער היתרון של פרדי וארגס. תשע דקות מאוחר יותר הגנת נתניה התקשתה בהרחקת כדור ואיברהים סנגארה השווה ל-1:1.
בדקה ה-58 השופט דקל צינו שלף כרטיס אדום לגיאורגי החדש של חדרה, לבאן אוסיקמשוילי, אבל ביטל את ההרחקה אחרי בדיקה ב-VAR. הכדור החופשי הוגבה לרחבה, הרמן הדף לא טוב ויובל שדה בעט לרשת. חדרה בכל זאת סיימה את המשחק בעשרה שחקנים בעקבות הרחקתו של ליסב עיסאת. (לירן ביטון)